Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Με τα γκολ της Λίβερπουλ και της Πριμέρα!

the roots web banners 06

Με τα γκολ της Λίβερπουλ και της Πριμέρα!
21.12.2018 | 11:33

Με τα γκολ της Λίβερπουλ και της Πριμέρα!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Μεγαλύτερο σε επιλογές είναι το κουπόνι της Παρασκευής, δίνοντας μας «δυνατά» πονταρίσματα. Εμείς θα πάμε με δύο πονταρίσματα στα γκολ, που βασίζονται στη λογική και καλοπληρώνουν.

Χιρόνα – Χετάφε

Μετά το Μπιλμπάο, η Χιρόνα δεν έβγαλε αντίδραση ούτε στην Ανδαλουσία και ηττήθηκε με σκορ 2-0. Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή της εκτός έδρας απώλεια, σε ένα ματς που δεν είχε κακή εικόνα, αλλά αντικειμενικά δεν μπορούσε να ζητήσει και πολλά παραπάνω. Στην έδρα της πάντως, συνεχίζει να προβληματίζει. Αντίθετα, η Χετάφε έρχεται από το 1-0 επί της Σοσιεδάδ. Τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική αυτή για τους Μαδριλένους που παραμένουν αήττητοι, που μακριά από την έδρα τους μετράνε πέντε ισοπαλίες με σκορ 1-1 στα έξι τελευταία τους παιχνίδια. Δεν ξέρουμε αν και σήμερα θα μπορέσουν να το πάρουν, σε μία έδρα που δεν την λες και... κάστρο. Το αμφίσκορο πάντως πληρώνει καλά και θα μπει στις επιλογές μας.

Γουλβς – Λίβερπουλ

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Γουλβς, η οποία συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες. Τελευταία, το 2-0 επί της Μπόρνμουθ, αποτέλεσμα που την έστειλε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Τώρα, οι «λύκοι» κυνηγάνε ιστορικό ρεκόρ, αφού δεν έχουν κάνει τέσσερις διαδοχικές νίκες από το 1972 και έπειτα. Από την άλλη, η Λίβερπουλ συνεχίζει να κλείνει στόματα. Οι «ρεντς» έρχονται από τη νίκη με σκορ 3-1 στο ντέρμπι μίσους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε περίπτωση νίκης απόψε, θα κάνουν Χριστούγεννα ως πρώτοι. Γεγονός που θεωρείται οιωνός τίτλου. Δεν τίθεται θέμα, πως οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είναι φαβορί. Οι γηπεδούχοι ωστόσο είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και η επιλογή των 2-3 γκολ από τη betshop θα μπει στο δελτίο μας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το