Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Αξία στα γκολ για Τότεναμ, Χιρόνα!

banner roots

Αξία στα γκολ για Τότεναμ, Χιρόνα!
04.01.2019 | 18:25

Αξία στα γκολ για Τότεναμ, Χιρόνα!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Λίγα και καλά στο κουπόνι της Παρασκευής. Πολλές επιλογές μπορεί να μην έχουμε, ωστόσο προκύπτουν ευκαιρίες στα γκολ. Εμείς κρατάμε αυτή της Τότεναμ και εκείνη στην Primera Division.

Τρανμίρ – Τότεναμ

Το παλεύει στο πρωτάθλημα η Τρανμίρ, που έρχεται από τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της. Αυτή τη φορά, έμεινε στο 1-1 με τη Μάκλσφιλντ εκτός έδρας, παραμένοντας 7η και στο -3 από την εξάδα των πλέι-οφ. Το αποψινό ματς ασφαλώς και δεν είναι στα μέτρα της, πράγμα που σημαίνει πως πάει χωρίς άγχος. Εξάλλου μόνο κέρδη έχει να πάρει. Από την άλλη, η Τότεναμ πάει με ψυχολογία στο ματς του Κυπέλλου, αφού επέστρεψε στις νίκες, με σκορ 3-0 επί της Κάρντιφ μέσα στην Ουαλία. Η μεταγραφική ενίσχυση βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και ενώ ο Ποκετίνο αναμένεται να κάνει ροτέισον σήμερα. Δεδομένα πάντως, οι «σπερς» είναι πολλές ταχύτητες ανώτεροι των αντιπάλων τους. Ανεξάρτητα πόσο θα γράψει το κοντέρ, το αμφίσκορο έχει αξία στη συγκεκριμένη περίπτωση. Άλλωστε μιλάμε για θεσμό που οι «μικροί» πάντα κάνουν τη διαφορά. Πάμε με το G/G.

Λεβάντε – Χιρόνα

Με τρία συνεχόμενα παιχνίδι χωρίς νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2018 η Λεβάντε. Τελευταίο, η ήττα με σκορ 2-1 από τη Βαγεκάνο στη Μαδρίτη, με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλο βαθμολογικό έδαφος και να χαλάσει την καλή εικόνα που παρουσίασε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν ως εδώ. Στον αντίποδα, τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη μετράει η Χιρόνα, με τελευταίο το εντός έδρας 1-1 με τη Χετάφε. Θα μπορούσε να πετύχει βέβαια την απόλυτη ανατροπή στο τέλος, η αλήθεια ωστόσο είναι πως παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο στις εξόδους της. Απόψε αντιμετωπίζει μία ομάδα, με την οποία έχουν τους ίδιους στόχους και δέχεται εύκολα γκολ. Δεδομένου πως και η Χιρόνα ανοίγει τα εκτός έδρας παιχνίδια της, ο συνδυασμός του αμφίσκορου με το over 2.5, είναι αρκετά πιθανό να επιβεβαιωθεί.

Βρες περισσότερα προγνωστικά για το στοίχημα στο foxbet.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel