Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Κόβεντρι - ΚΠΡ Προγνωστικά Αγώνα 18/9/20

banner roots

Κόβεντρι - ΚΠΡ Προγνωστικά Αγώνα 18/9/20
18.09.2020 | 17:53

Κόβεντρι - ΚΠΡ Προγνωστικά Αγώνα 18/9/20

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ενδιαφέρον παιχνίδι, με οριακό φαβορί την Κόβεντρι, αλλά μέχρι εκεί. Θα κριθεί οριακά, ποντάρισμα στο κουπόνι οπαπ τα 2-3 γκολ με απόδοση 1.95 στην bet365

Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, με την Κόβεντρι να υποδέχεται την ΚΠΡ στο «Σεντ Άντριους». Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Αν και είχε τον πρώτο λόγο απέναντι στη Τζίλιγχαμ εκτός έδρας για το Λιγκ Καπ, έχασε πολλές ευκαιρίες και παρότι άνοιξε το σκορ στο 61ο λεπτό, στις καθυστερήσεις παραχώρησε πέναλτι και έγινε το 1-1. Έτσι, στα πέναλτι δεν στάθηκε τυχερή και αποκλείστηκε (5-4). Παρόμοιο ήταν το πρόσωπό της και στο ματς με την Μπρίστολ Σίτι για την πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ, όπου έχασε με 2-1 εκτός έδρας.

Αν και είχε δημιουργήσει φάσεις, δεν μπόρεσε να φανεί αποτελεσματική και το πλήρωσε. Πάντως, το σύνολό της είναι αξιόλογο για τα δεδομένα της κατηγορίας, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως έχει κερδίσει δύο ανόδους στις τρεις τελευταίες σεζόν.

ΚΠΡ: Δεν ξεκίνησε θετικά τη νέα σεζόν, καθώς αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ, χάνοντας με 3-2 εκτός έδρας από την Πλίμουθ. Αργότερα, για την πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ βέβαια, ξεκίνησε δυναμικά τις υποχρεώσεις της, κερδίζοντας με 2-0 εντός έδρας τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Έστω και δύσκολα, αφού προηγούνταν με 1-0 από το 54ο λεπτό, άντεξε την πίεση που άσκησε η Νότιγχαμ και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το έργο της φέτος δεν αναμένεται εύκολο, αφού δεν διαθέτει ιδιαίτερα ποιοτικό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας, έτσι ώστε να κάνει κάποια υπέρβαση.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, επισκεφθείτε το Sentragoal.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το