Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Νοτς Κάνουτι Όλτρινχαμ Προγνωστικά Στοιχήματος 7/10/20

banner roots

Νοτς Κάνουτι Όλτρινχαμ Προγνωστικά Στοιχήματος 7/10/20
07.10.2020 | 18:43

Νοτς Κάνουτι Όλτρινχαμ Προγνωστικά Στοιχήματος 7/10/20

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Αναμέτρηση στην Κόνφερενς της Αγγλίας, με τη Νοτς Κάουτι να υποδέχεται την Όλτρινχαμ στο Μέντοου Λέιν. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45. Στο στοίχημα live μπορείτε να δείτε όλους τους αγώνες της ημέρας λάιβ.

Ν/G τα 3 τελευταία (φιλικά & επίσημα)

3 νίκες στα 5 τελευταία (φιλικά & επίσημα)

Νοτς Κάουντι - Η Νοτς Κάουντι δεν άρχισε καλά ούτε το πρωτάθλημα, μετά τον αποκλεισμό της νωρίτερα στη σεζόν από τον περσινό τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών, αφού έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Ντόβερ στην πρεμιέρα. Και δεν ήταν τόσο η ήττα, όσο ο τρόπος που ήρθε, δηλαδή με γκολ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Έδειξε αποφασισμένη να πάρει τους τρεις βαθμούς, όμως ο Ρόμπερτς νικήθηκε στο πρώτο μέρος από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Μέρσιν, είχε ακόμα μια ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, για να φτάσει στη συνέχεια κοντά στο γκολ και με τον Γούτον.

Προηγούμενο ματς -  Η Νοτς Κάουντι ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την Ντόβερ με γκολ ένα λεπτό πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα από τον Ράνσομ και ενώ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί η ίδια νωρίτερα, αλλά και να βρίσκεται πίσω στο σκορ!

Over 3,5 τα 3 στα 5 τελευταία (φιλικά)

Ν/G τα 4 στα 6 τελευταία (φιλικά & επίσημα)

Όλτρινχαμ - Η Ολτρινχαμ άρχισε μέτρια τη σεζόν, αφού ναι μεν δεν έχασε, όμως δεν κατάφερε και να κερδίσει, παρόλο που έπαιζε εντός έδρας και με νεοφώτιστη ομάδα, μένοντας στο 0-0 απέναντι στην Γουέιμαουθ. Βέβαια ας μην λησμονούμε πώς και αυτή είναι νεοφώτιστη! Ο επιθετικός Μούνεϊ δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού, ο 21χρονος Ουαλός παραμένει εκτός μάχης και θα απουσιάσει και από το ματς με τη Νοτς Κάουντι.

Προηγούμενο ματς - Η Ολτρινχαμ έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Γουέιμαουθ σε έναν αγώνα που είχε ελάχιστες ευκαιρίες και επηρεάστηκε πολύ από τις κακές καιρικές συνθήκες. Χαρακτηριστικό είναι πώς διακόπηκε στο 67ο λεπτό για να φύγουν τα πολλά νερά από το γήπεδο.

Πρόταση - Χαρακτηριστικό παράδειγμα, πως απέτυχε να σκοράρει στις 5/6 τελευταίες αγωνιστικές (πέρσι και φέτος). Η Νοτς Κάουντι έχει το πάνω χέρι, αναμένεται να πάρει το τρίποντο και καταλήγω στον άσο με ασιατικό χάντικαπ στο -1 γκολ με απόδοση 1.82 στην sportingbet

Χρήσιμα Προγνωστικά Στοιχήματος:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το