Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>WEBFREEBETS Προγνωστικά: Ημέρα προπονητών

banner roots

WEBFREEBETS Προγνωστικά: Ημέρα προπονητών
10.02.2021 | 10:12

WEBFREEBETS Προγνωστικά: Ημέρα προπονητών

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Αταλάντα και Νάπολι “κοιτάζουν” προς τον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας. Πιο κοντά δείχνουν οι γηπεδούχοι που και πιο καλή ομάδα διαθέτουν και δεν αντιμετωπίζουν τα αγωνιστικά και άλλα προβλήματα που έχει να παλέψει ο Γκατούζο. Που δεν αισθάνεται καθόλου ασφαλής στον πάγκο της Νάπολι.

Στο “Νησί” η ημερήσια διάταξη λέει Κύπελλο και φάση των “16”. Εκεί όπου η Τότεναμ του Μουρίνιο θέλει και δείχνει ότι μπορεί να πάρει στην πρόκριση στην νοκ-άουτ αναμέτρηση με την Έβερτον του Ανσελότι. Ενδιαφέρουσες επιλογές από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τετάρτης για παρακολούθηση και στοιχηματισμό μέσα από το webfreebets.com.            

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΝΑΠΟΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποδέχτηκε την Τορίνο και όταν στο 21ο λεπτό στον πίνακα το σκορ έγραφε 3-0 όλοι πίστευαν ότι θα ακολουθήσει μια ακόμη εφιαλτική αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους της Αταλάντα. Και ίσως και οι ίδιοι οι παίκτες της που επαναπαύτηκαν. Ή που έμειναν από δυνάμεις αν πιστέψουμε τον προπονητή της Γκασπερίνι. Γεγονός είναι πάντως ότι οι της Τορίνο είχαν καταφέρει μέχρι το ημίχρονο να πετύχουν δύο γκολ. Και με ένα ακόμη στο 84΄να πάρουν μια ανέλπιστη ισοπαλία.        

Αν και όσα υποστήριξε ο προπονητής της Αταλάντα μετά το τέλος του αγώνα, ότι δηλαδή οι συνεχείς αγώνες δεν επιτρέπουν στους προπονητές να προετοιμάσουν σωστά τις ομάδες τους, έχει μεγάλη βάση είναι γεγονός επίσης ότι η Αταλάντα δεν δείχνει να έχει το απαιτούμενο βάθος στο ρόστερ της για να αντέξει σε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα. Εκτός από τον τραυματία Χάντεμπουρ δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.              

Στατιστικά Στοιχήματος: Οκτώ Over 2.5 στις τελευταίες εννέα εντός έδρας αναμετρήσεις της για ολες τις διοργανώσεις.

ΝΑΠΟΛΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κακή εμπειρία ήταν το ταξίδι στην Γένοβα για τους Ναπολιτάνους. Βρέθηκαν στο έλεος της Τζένοα που τους έκλεισε στα καρέ τους από το πρώτο λεπτό και μέχρι να λήξει το ημίχρονο είχε ήδη πετύχει δύο γκολ. Αυτό που κατάφεραν οι παίκτες του Γκατούζο ήταν να μειώσουν σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ και να σώσουν κάπως τα προσχήματα.            

Με πολλά προβλήματα θα κάνει ένα ακόμη ταξίδι στον ιταλικό βορρά η Νάπολι. Δεν μόνο ότι θα λείπουν οι βασικοί της κεντρικοί αμυντικοί - Κουλιμπαλί και Μανωλάς (ο τελευταίος είναι προς το παρόν αμφίβολος, αλλά οι πιθανότητες είναι να μην τα καταφέρει τελικά), αλλά το κλίμα για τον Γκατούζο είναι μη αναστρέψιμο. Όσο ακούγονται δηλώσεις στήριξης, τόσο φουντώνει και η ονοματολογία για τον διάδοχό του. Και ίσως ένας πιθανός αποκλεισμός από το Κύπελλο να είναι η αφορμή που αναζητείται.

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα Over 2.5 στις τελευταίες πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις της για ολες τις διοργανώσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η μια είναι κουρασμένη, αλλά σαφώς πιο ποιοτική, η άλλη με πολλά προβλήματα. Αγωνιστικά και μη. Θα ποντάρουμε στην Αταλάντα, χωρίς να μας ξετρελαίνει η απόδοση.

Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 1.85

*Επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας. Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Αν οι αντίπαλοι δεν λύσουν τις διαφορές τους στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι. Σκορ πρώτου αγώνα 0-0.

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΕΒΕΡΤΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απέσπασε ισοπαλία 3-3 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με “buzzer beater”. Ανύπαρκτη σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Μπήκε δυνατά στο δεύτερο και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα του στα πρώτα επτά λεπτά (49’ και 52’ τα γκολ). Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά την πρωτοβουλία και μαζί και το προβάδισμα με γκολ που πέτυχαν στο 70’, για να έχει η ομάδα του Λίβερπουλ την - κυριολεκτικά - τελευταία λέξη με γκολ που πέτυχε πριν το τελευταίο σφύριγμα.                

Το γκολ που πέτυχε τη διατήρησε κοντά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά κυρίως βοήθησε να αποκτήσει και πάλι ηθικό η ομάδα του Κάρλος Ανσελότι. Ο οποίος δεν δείχνει και τόσο “ζεστός” για τη συνέχεια στο Κύπελλο και αναμένεται να κάνει ροτέισον. Το μέγεθος του οποίου θα το πληροφορηθούμε όταν ανακοινωθούν οι ενδεκάδες.            

Στατιστικά Στοιχήματος: Μόλις δύο νίκες στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις.

ΤΟΤΕΝΑΜ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαμηλό εμπόδιο ήταν και αποδείχτηκε η Γουέστ Μπρομ. Η Τσέλσι πήρε την άνετη νίκη με 2-0. Αν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά φλύαρη και δεν μπορούσε να αξιοποιήσει την κατοχή της μπάλας που είχε, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο αποφασισμένη και με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά (στο 54’ και 58’) μπόρεσε και έφτασε σε μια δίκαιη κατά τα άλλα νίκη.                  

Μια νίκη που έσπασε ένα αρνητικό σερί τριών ηττών στο πλαίσιο της Πρέμιερ, διάστημα κατά το οποίο είχε καταφέρει να πετύχει μόλις ένα γκολ. Πέρα όμως από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που πήρε, η Τότεναμ θα πρέπει να αισθάνεται καλύτερα που είδε τον Χάρι Κέιν να επιστρέφει νωρίτερα από τον τραυματισμό του. Η ομάδα του Μουρίνιο έδειχνε ότι δεν είχε επιθετικές λύσεις όταν απουσίαζε ο Άγγλος στράικερ.  

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στους 8 από τους τελευταίους 10 εκτός έδρας αγώνες της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ομάδες που βρίσκονται κοντά και στην βαθμολογία της Πρέμιερ. Αμφίρροπη η αναμέτρηση, θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην Τότεναμ. Ο Μουρίνιο μπορεί να μην διαθέτει το βάθος και την ποιότητα που έχει - συγκριτικά - το ρόστερ της Έβερτον, αλλά σε αγώνες “στρατηγικής” υπερτερεί.

Επιλογή μας το “να προκριθεί η Τότεναμ” σε απόδοση 1.95

*Νοκ άουτ αγώνες για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, εξασφαλίζει θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets , όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το