Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Όσα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε αν θέλετε πυροτεχνήματα στον γάμο σας

banner roots

Όσα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε αν θέλετε πυροτεχνήματα στον γάμο σας
13.07.2021 | 12:11

Όσα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε αν θέλετε πυροτεχνήματα στον γάμο σας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Μπορεί παλαιότερα να είχαμε συνηθίσει τα πυροτεχνήματα ως μέρος εκδηλώσεων, όπως η Πρωτοχρονιά ή κάποια συναυλία, όμως πλέον είναι μια αρκετά συνηθισμένη (και ομολογουμένως εντυπωσιακή) πρακτική στους γάμους.

Τα πυροτεχνήματα γάμου είναι εναέρια πυροτεχνήματα που σκάνε στον ουρανό και προσφέρουν στους καλεσμένους ένα υπέροχο θέαμα, ιδανικό για ξεχωριστές φωτογραφίες και πολλά social media posts. Επιπλέον, πωλούνται πια σε πολύ προσιτές τιμές, οπότε έχετε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε για αρκετή ώρα και με πολλά εφέ.

Αν το αποφασίσετε, λοιπόν, καλό είναι να γνωρίζετε ορισμένα σημαντικά σημεία που χρειάζονται προσοχή, ώστε το σόου πυροτεχνημάτων να ολοκληρωθεί όμορφα και με ασφάλεια. Ρωτήσαμε τους ειδικούς από το www.fireworks.gr και μας αποκάλυψαν όλα όσα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε.

Etoima pyrotexnhmata gia ripsh

Έγκαιρη προετοιμασία

Το να εντάξετε πυροτεχνήματα στον γάμο σας δεν είναι κάτι που μπορεί να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Και αυτό επειδή χρειάζεται αρκετή προετοιμασία από αυτούς που θα το αναλάβουν. Καταρχάς, θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι ο χώρος του γάμου (το κτήμα, η αίθουσα δεξιώσεων ή το ξενοδοχείο) έχει την υποδομή, την τεχνογνωσία και την άδεια να ρίχνει πυροτεχνήματα.

Συζητήστε μαζί τους ποιες είναι οι προϋποθέσεις, για να γίνει σωστά και με ασφάλεια το σόου και επιμείνετε στο ότι θέλετε να αναλάβει τη ρίψη των πυροτεχνημάτων κάποιος έμπειρος επαγγελματίας.

Eisodos zeygariou me pyrotexnhmata

Χρονική διάρκεια

Κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι η χρονική διάρκεια του σόου. Τα πυροτεχνήματα γάμου πωλούνται σε πακέτα με βάση τον χρόνο που διαρκούν, οπότε είναι βασικό να οργανώσετε τη χρονική στιγμή που αυτά θα «σκάσουν», σκορπίζοντας το χρώμα και τη λάμψη τους.

Συνήθως, σε έναν γάμο τα πυροτεχνήματα εμφανίζονται τη στιγμή της εισόδου του ζευγαριού στον χώρο της δεξίωσης ή τη στιγμή της κοπής της τούρτας. Θέλει, όμως, καλή συνεννόηση και οργάνωση, ώστε να μην πέσουν πάνω σε κάποιο άλλο ορόσημο της βραδιάς. Για παράδειγμα, αν τα πυροτεχνήματα ξεκινήσουν με την είσοδο του ζευγαριού, θα πρέπει να έχει υπολογιστεί ο χρόνος τους, ώστε να μην συμπέσουν με τον πρώτο χορό και αποσπάσουν την προσοχή των καλεσμένων από κάτι τόσο σημαντικό.

Συνεργασία με τους συντελεστές του γάμου

Για να προκύψει ένα επιβλητικό αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να προετοιμάσετε καλά το σόου των πυροτεχνημάτων σε συνεργασία με όλους τους συντελεστές του γάμου. Έτσι, καλό είναι ο DJ να έχει προετοιμάσει την κατάλληλη μουσική υπόκρουση για τη στιγμή. Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε ενημερώσει και τον φωτογράφο ότι θα υπάρχουν πυροτεχνήματα στον γάμο, έτσι ώστε να φέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να απαθανατίσει τη στιγμή με τον καλύτερο τρόπο.

Pyrotexnhmata ston ourano

Επιλογή πυροτεχνημάτων

Τέλος, ήρθε η ώρα να επιλέξετε τα βεγγαλικά που ταιριάζουν στον γάμο σας. Μπορείτε να κάνετε μια μονοχρωματική επιλογή (π.χ. χρυσά ή ασημένια) ανάλογα με το θέμα και τα χρώματα του γάμου σας. Τα περισσότερα ζευγάρια, πάντως, επιλέγουν έναν συνδυασμό πολλών πυροτεχνημάτων για ένα ακόμα πιο ξεχωριστό θέαμα.

Βρείτε τις καλύτερες και τις πιο προσιτές επιλογές σε πυροτεχνήματα γάμου στο fireworks.gr!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το