Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Τύχη-βουνό για οδηγό νταλίκας που κρεμάστηκε πάνω από γκρεμό (video)

banner roots

Τύχη-βουνό για οδηγό νταλίκας που κρεμάστηκε πάνω από γκρεμό (video)
09.01.2022 | 13:14

Τύχη-βουνό για οδηγό νταλίκας που κρεμάστηκε πάνω από γκρεμό (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Σε έναν πολύ στενό δρόμο παγιδεύτηκε οδηγός νταλίκας στην Κίνα, ο οποίος στην προσπάθειά του να κάνει χώρο για να περάσουν άλλα αυτοκίνητα, βρέθηκε να κρέμεται πάνω από έναν πολύ απότομο γκρεμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κίνα, ο οδηγός της νταλίκας την Πρωτοχρονιά ακολούθησε τις οδηγίες του συστήματος πλοήγησης, όμως παγιδεύτηκε σε ένα πολύ στενό δρόμο της επαρχίας Shanxi που έχει φτιαχτεί κυριολεκτικά στις άκρες ενός πολύ απότομου γκρεμού.

Στην προσπάθειά του να κάνει όπισθεν για να μπορέσει να αφήσει άλλα αυτοκίνητα να περάσουν, η νταλίκα που οδηγούσε βρέθηκε με τον μπροστινό της άξονα κυριολεκτικά να κρέμεται στον αέρα, πάνω από το γκρεμό.

O δρόμος απαγορεύει τη διέλευση βαρέων οχημάτων με μεγάλο πλάτος, όμως ο οδηγός της νταλίκας αγνόησε τις σχετικές πινακίδες.

Truck Cliff

Τα κινέζικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οδηγός και συνοδηγός βγήκαν από το φορτηγό χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ για να μπορέσουν να ξεκολλήσουν τη νταλίκα επιστρατεύτηκαν 3 εκσκαφείς, οι οποίοι κατάφεραν να την τραβήξουν.

Το φορτηγό παρέμεινε για 3 ολόκληρες ημέρες κρεμασμένο πάνω από το γκρεμό, με τις τοπικές αρχές να έχουν διακόψει την κυκλοφορία στον πολύ στενό αυτό δρόμο.

Δείτε τα video:

 

Πηγή: carandmotor.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel