Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Τα κατάλληλα δώρα για ένα baby shower

the roots web banners 06

Τα κατάλληλα δώρα για ένα baby shower
22.09.2022 | 13:43

Τα κατάλληλα δώρα για ένα baby shower

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Υπάρχουν απεριόριστες ιδέες όσον αφορά τα δώρα που μπορείτε να επιλέξετε για ένα νεογέννητο μωρό. Ωστόσο, πρέπει να βασίσετε την απόφασή σας στην πρακτικότητα και τη χρησιμότητα των δώρων και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα δώρα που επιλέξατε θα είναι χρήσιμα για τους μελλοντικούς γονείς αμέσως μόλις γεννηθεί το μωρό.

Παρακάτω σας δίνουμε μερικές βασικές και δοκιμασμένες ιδέες δώρων για να επιλέξετε.

Ρούχα μωρού

Υπάρχουν πολλά είδη ένδυσης που απαιτούνται για ένα μωρό αμέσως μόλις έρθει στον κόσμο. Μπορείτε να επιλέξετε πολλά πρακτικά είδη όπως εσώρουχα, φορμάκια, βρεφικές κουβέρτες, πάνες, κάλτσες κ.λπ. Ωστόσο, πρέπει να επιλέξετε μόνο αυτούς τους τύπους που είναι εύκολο να φορεθούν από το μωρό και διευκολύνουν την μαμά κατά την αλλαγή πάνας. Δεν πρέπει να υπάρχουν πολλά κουμπιά ή φερμουάρ καθώς αυτά μπορεί να είναι ενοχλητικά τόσο για τα μωρά, όσο και για τους γονείς.

Είδη υγιεινής μωρού

Δεδομένου ότι η υγιεινή του μωρού είναι ύψιστης σημασίας, οι ιδέες δώρων που αφορούν προϊόντα υγιεινής είναι ιδανικές. Έχετε μια μεγάλη επιλογή σε αυτόν τον τομέα, καθώς μπορείτε να βρείτε πολλά τέτοια είδη στα καταστήματα. Τέτοια δώρα περιλαμβάνουν μωρομάντηλα, πούδρα μωρού, λοσιόν, ψαλίδι νυχιών, θερμόμετρο μωρού, πάνες και σακούλες πάνας, καθώς και πολύ όμορφα σετ από θήκες για την αποθήκευση όλων των παραπάνω.

Είδη διατροφής μωρού

Μία από τις πιο πρακτικές ιδέες για δώρο είναι η παροχή προϊόντων διατροφής για μωρά. Υπάρχουν πολλά τέτοια είδη για να διαλέξετε, όπως κουτάλι σίτισης, μπουκάλια, πιπίλες, θήκες για μπουκάλια, σετ βούρτσας μπουκαλιών, αποστειρωτές, θήλαστρο, πετσέτες για μωρά και πλαστικά πιάτα για μωρά. Τα είδη διατροφής θα μπορούσαν επίσης να περιλαμβάνουν είδη παρασκευής τροφών.

Προϊόντα μπάνιου

Θα πρέπει επίσης να θεωρήσετε τα προϊόντα μπάνιου ως ένα πολύ πρακτικό και χρήσιμο δώρο σε ένα baby shower. Μερικά από αυτά τα είδη θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν πετσέτες με κουκούλες, λοσιόν για μωρά, σαπούνια, σαμπουάν, βούρτσες μωρών, παιχνίδια μπάνιου, πετσετάκια, αντιολισθητικές μπανιέρες, μπανιερό κ.λπ. Όταν επιλέγετε παιχνίδια μπάνιου, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε μόνο τα παιχνίδια που είναι κατάλληλα για την ηλικία του μωρού.

Προίκα Μωρού

Μια από τις πιο κλασικές αλλά και πιο χρήσιμες επιλογές δώρου, είναι η προίκα μωρού. Η προίκα μωρού περιλαμβάνει όλα εκείνα τα προϊόντα που είναι απαραίτητα για ένα μωρό από την πρώτη ημέρα της γέννησης του, όπως πάντες κούνιας https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/pillows-bumpers/ , σεντόνια, πετσέτες, σελτεδάκια, μουσελίνες, καλαθούνες, σαλιάρες https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/bibs-burps/ κλπ
Πρόκειται για μια επιλογή δώρου πολύ χρήσιμη για όλες τις νέες μαμάδες αφού τα χρησιμοποιούν και τα αλλάζουν σε καθημερινή βάση.

Η εγκυμοσύνη της μητέρας πρέπει να γιορτάζεται καθώς είναι μια σημαντική φάση στη ζωή των γονιών. Το baby shower είναι μια τέτοια περίπτωση που οι φίλοι και οι συγγενείς καλούνται να συμμετάσχουν στους εορτασμούς για την εγκυμοσύνη και φέρνουν μαζί τους δώρα που εκφράζουν την χαρά και τις ευχές τους προς τη μέλλουσα μητέρα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε και να σκεφτείτε μοναδικές ιδέες δώρων, έτσι ώστε τα δώρα που δίνετε να είναι χρήσιμα τόσο στους γονείς όσο και στο μωρό. Το πιο συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι είναι η έλλειψη ιδεών για χρήσιμα δώρα. Υπάρχουν πολλές επιλογές για δώρα που μπορείτε να επιλέξετε και αν σας φαίνεται δύσκολο, μπορείτε να συμβουλευτείτε την μέλλουσα μαμά, η οποία σίγουρα θα γνωρίζει τις ανάγκες της.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το