Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Τα θετικά του να μένετε σε μονοκατοικία

banner roots

Τα θετικά του να μένετε σε μονοκατοικία
20.12.2022 | 10:30

Τα θετικά του να μένετε σε μονοκατοικία

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Όπως και όλα τα σπίτια, έτσι και οι μονοκατοικίες έχουν και τα θετικά τους και τα αρνητικά τους στοιχεία. Σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στα θετικά στοιχεία τους. Στην συνέχεια θα βρείτε κάποια από το θετικά, του να μένετε σε μία μονοκατοικία.

Υπάρχει περισσότερος χώρος

Συνήθως, οι μονοκατοικίες είναι αρκετά μεγαλύτερες από ό,τι είναι οι πολυκατοικίες. Αυτό σημαίνει, ότι μία μονοκατοικία είναι το ιδανικό μέρος, για να μείνετε με την οικογένειά σας και για να αναθρέψετε τα παιδιά σας.

Επίσης, οι περισσότερες μονοκατοικίες έχουν τον δικό τους κήπο. Οπότε τα παιδιά σας και τα κατοικίδιά σας, θα έχουν έναν χώρο, για να πηγαίνουν βόλτες και για να παίζουν.

Δεν έχετε κοινόχρηστους χώρους

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν οι μονοκατοικίες, είναι ότι δεν τις μοιράζεστε με κανέναν.

Για παράδειγμα, σε μία μονοκατοικία όλοι έχουν πρόσβαση στο γκαράζ, στο ισόγειο, στην πιλοτή και στην ταράτσα, οπότε δεν μπορείτε να μετακινηθείτε εντός του κτιρίου, χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να συναντήσετε κάποιον γείτονα.

Αντίθετα σε μία μονοκατοικία, μπορείτε να κυκλοφορείτε σε όλο το σπίτι χωρίς κανένα θέμα, επειδή δεν το μοιράζεστε με κάποιον.

Έχετε περισσότερη ησυχία

Είναι λογικό όταν μένετε σε μία μονοκατοικία, να υπάρχει περισσότερη ησυχία, από ό,τι υπάρχει σε μία πολυκατοικία.

Συγκεκριμένα, σε μία πολυκατοικία μπορείτε να ακούσετε τους γείτονες του από πάνω διαμερίσματος, του από κάτω διαμερίσματος και του διπλανού διαμερίσματος.

Αυτό μπορεί να γίνει πολύ δυσάρεστο όταν, θέλετε να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε.

Ευτυχώς σε μία μονοκατοικία, επειδή τα υπόλοιπα σπίτια είναι πιο μακριά, δύσκολα υπάρχει πολλή φασαρία.

Δεν ακολουθείτε τους κανόνες των πολυκατοικιών

Οι πολυκατοικίες έχουν αρκετούς κανόνες, ώστε να λειτουργούν σωστά. Μπορεί να μην επιτρέπονται τα κατοικίδια, μπορεί να επιτρέπεται να ανάβετε το καλοριφέρ μόνο σε συγκεκριμένες ώρες, μπορεί να μην επιτρέπονται τα πάρτι και ούτω καθεξής.

Συνεπώς, είναι πολύ θετικό όταν μένετε σε μία μονοκατοικία, το γεγονός ότι μπορείτε να λειτουργείτε πιο αυτόνομα και να μην ακολουθείτε τους συγκεκριμένους κανόνες μίας πολυκατοικίας.

Σε περίπτωση που είστε σε αναζήτηση για κάποιο σπίτι, αλλά δεν έχετε βρει κάτι ως τώρα, μην απελπίζεστε! Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να βρείτε ένα νέο σπίτι, είναι να γράψετε στο διαδίκτυο, παραδείγματος χάριν, «πωλήσεις κατοικιών Κολωνάκι» ή «πωλήσεις κατοικιών Βούλα», και λοιπά. Με αυτόν τον τρόπο, θα προμηθευτείτε με πάρα πολλές επιλογές σπιτιών, για να διαλέξετε αυτό που είναι πιο κατάλληλο για εσάς.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το