Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Φούτερ: Πώς να συνδυάσεις το πιο δύσκολο κομμάτι της ντουλάπας σου

banner roots

Φούτερ: Πώς να συνδυάσεις το πιο δύσκολο κομμάτι της ντουλάπας σου
27.01.2023 | 09:31

Φούτερ: Πώς να συνδυάσεις το πιο δύσκολο κομμάτι της ντουλάπας σου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Όσο εύκολο κι αν είναι να τα φορέσεις, άλλο τόσο δύσκολο είναι να τα συνδυάσεις μαζί με όποιο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου θελήσεις: 

Τα ανδρικά φούτερ, αποτελούν τα ανδρικά ρούχα https://nonameathens.com/ που τα έχεις περισσότερο στον νου σου σαν κάτι αυτόνομο στην ντουλάπα, όμως είναι χρήσιμο να γνωρίζεις με τι μπορούν να συνδυαστούν και πώς. Γιατί μπορεί να τα έχεις κατατάξει στην casual πλευρά των ρούχων σου, όπως με μερικούς έξυπνους συνδυασμούς μπορείς την casual αυτή πλευρά να της δώσεις κάποιες ιδιαίτερες πινελιές.

  1. Με ένα bomber jacket

Για μια χειμωνιάτικη βόλτα για καφέ, ένα στυλάτο bomber jacket πάνω από το αγαπημένου σου φούτερ δίνει έναν urban τόνο στο outfit σου. Ειδικά αν μιλάμε για ένα φούτερ μονόχρωμο, μαύρο, σκούρο γκρι ή μπλε, μπορείς να κάνεις θαύματα συνδυάζοντάς το με ένα bomber jacket. Το bomber jacket μπορεί να είναι ιδιαίτερο, με δερμάτινα μανίκια για παράδειγμα, ή απλό: δεν σε περιορίζει τίποτα. Ρίχνοντας αυλαία με ένα ζευγάρι sneakers που κάνουν από μακριά τη διαφορά, κάνεις το ίδιο σου το σύνολο να διαφέρει από κάθε άλλο στον δρόμο.

  1. Με ένα παλτό

Αν τα κρύα επιμένουν, τότε η αναβαθμισμένη εκδοχή των bomber jacket, δηλαδή το παλτό, είναι η ιδανική λύση για κάθε outfit. Ένα φούτερ με έντονο χρώμα όπως κίτρινο, κόκκινο μπορεί άνετα να συνδυαστεί με ένα παλτό μονόχρωμο, δίνοντας στο outfit σου αέρα Εβδομάδας Μόδας. Κάνε λοιπόν τον δρόμο πασαρέλα σου και δείξε στον κόσμο ότι τα ανδρικά φούτερ μπορούν να υποστηρίξουν κάθε στυλ.

  1. Με ένα jean jacket

Και οι προσφορές δεν τελειώνουν εδώ: Ίσως ο συνδυασμός που έχεις ήδη πετύχει περισσότερες φορές στον δρόμο είναι και η επόμενή μας πρόταση. Ένα jean jacket, που ούτως ή άλλως συνδυάζεται με τα πάντα, δένει απίστευτα καλά με ένα φούτερ της επιλογής σου. Ειδικά τα φούτερ σε χρώμα λευκό και γκρι, με αυτήν την πρόταση βρήκαν το ιδανικό τους πανωφόρι. Μην τους το στερείς λοιπόν!

  1. Με δερμάτινο jacket

Δύο διαφορετικές υφές, που τυγχάνει να αλληλοσυμπληρώνονται. Αν δοκιμάσεις να τις συνδυάσεις, δεν θα ξεκολλήσεις εύκολα από τη νέα σου ανακάλυψη: Ένα φούτερ μαύρο ή γκρι σκούρο κάτω από ένα δερμάτινο jacket, πέρα από την απόλυτη ζέστη που θα σου προσφέρει, θα δώσει κι ένα edginess στο casual look σου. Μη φοβηθείς τα μαύρα ανδρικά παντελόνια σε αυτό το outfit, γιατί ίσα ίσα θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις ακόμα πιο πολύ.

Τα ανδρικά φούτερ λοιπόν δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο. Δεν χρειάζεται ούτε να περιορίζεστε, ούτε να εξοπλιστείτε με κάθε χρώμα που υπάρχει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να «εκπαιδεύσετε» το μάτι σας στην τέχνη του layering.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel