Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Πώς λειτουργεί το αθλητικό στοίχημα; Το βήμα προς βήμα για να κατανοήσετε τον κόσμο της εικασίας

the roots web banners 06

Πώς λειτουργεί το αθλητικό στοίχημα; Το βήμα προς βήμα για να κατανοήσετε τον κόσμο της εικασίας
07.02.2023 | 11:20

Πώς λειτουργεί το αθλητικό στοίχημα; Το βήμα προς βήμα για να κατανοήσετε τον κόσμο της εικασίας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Σήμερα, τα αθλητικά στοιχήματα επιτρέπουν σε ένα άτομο στην Ιταλία να καταθέσει χρήματα σε έναν αγώνα βελών στην Αγγλία ή ακόμα και στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου νέων στη Νικαράγουα. Μεταξύ των Ιταλών, η πρακτική έχει γίνει ολοένα και πιο δημοφιλής και η αγορά αυξάνεται.

 

Για αρχάριους, είναι σημαντικό να μελετήσετε το θέμα πριν αποφασίσετε να στοιχηματίσετε τα μεγάλα χρήματά σας. Οι δυνατότητες είναι πολλές και η επικράτεια περιλαμβάνει πολλές πτυχές για αφομοίωση. Αγγλικοί όροι όπως στοιχήματα, αποδόσεις, tipster κοινές λέξεις στον κόσμο του στοιχήματος. Η Estadão άκουσε ειδικούς και ανθρώπους του κλάδου για να προσπαθήσει να απαντήσει στις κύριες αμφιβολίες των αρχάριων παικτών.

Πώς να ξεκινήσετε το στοίχημα

Είναι απαραίτητο για κάθε παίκτη να ορίσει καλά μια στρατηγική και να σταθμίσει τους κινδύνους και τα οφέλη. Αρκετοί Ιταλοί παίκτες στοιχηματισμού παρακολουθούν καθημερινά πληροφορίες και στατιστικά για τους παίκτες και τις ομάδες που εμπλέκονται, παρακολουθούν πιθανές υπεξαιρέσεις και είναι προσεκτικοί στις αλλαγές σε αυτά τα σενάρια.

Στα στοιχήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες σε πρακτορεία στοιχημάτων όπως το Bizzo Casino, για παράδειγμα, είναι δυνατό να προσδιοριστούν όχι μόνο τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά και ο αριθμός των γκολ σε έναν αγώνα, αν θα σκοράρουν οι δύο ομάδες, ο αριθμός των κόρνερ και κάρτες . , και επίσης ποιος παίκτης θα είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος που θα χτυπήσει το δίχτυ. Όλα «στοιχηματίζονται».

Όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το στοίχημα, θα πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπο της επιλογής σας. Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών, για παράδειγμα. Οι έμπειροι παίκτες του στοιχήματος συνιστούν να αξιολογήσετε το ποσό που πληρώνει κάθε bookmaker για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και στη συνέχεια να κάνετε τις δικές σας εικασίες. Στη συνέχεια, πρέπει να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό, να εισαγάγετε τα στοιχεία της τράπεζας/πληρωμής σας και, στη συνέχεια, να καταθέσετε ένα αρχικό υπόλοιπο.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα κατάθεσης μέσω Pix, τραπεζικού εμβάσματος, τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας, κρυπτονομίσματος, μεταξύ άλλων, ανάλογα με την εταιρεία. Αφού επιλέξετε το άθλημα, το πρωτάθλημα και τον αγώνα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιολογήσετε τις αποδόσεις (εισαγωγικά) και να στοιχηματίσετε.

Τα ελάχιστα ποσά για το στοίχημα ποικίλλουν ανάλογα με την επιλεγμένη εταιρεία. Σε ορισμένα σπίτια είναι δυνατή η κατάθεση τουλάχιστον 10 R$ για συμμετοχή. Προσφέρουν πολλά οφέλη για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα είναι το "μπόνους καλωσορίσματος", το οποίο διπλασιάζει το αρχικό ποσό που κατατίθεται κατά την εγγραφή, και τα δωρεάν στοιχήματα. Αλλά για να αποτρέψουν τους ανθρώπους να εγγραφούν μόνο και μόνο για να διατηρήσουν την αξία του μπόνους χωρίς στοιχήματα, τα σπίτια έχουν ανατροπές. Δηλαδή, μια λίστα απαιτήσεων που πρέπει να πληροί ο παίκτης για να εγγυηθεί το μπόνους.

Τι είναι το punting και το trading

Υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα για να στοιχηματίσετε. Στο punting, ο παίκτης κάνει την εικασία του και περιμένει το τέλος του παιχνιδιού για να μάθει το αποτέλεσμα. Στις συναλλαγές, που είναι πιο περίπλοκες, ενεργεί σαν επενδυτής στο χρηματιστήριο, αγοράζοντας και πουλάτε μέσα σε ένα παιχνίδι. Δηλαδή τον ενδιαφέρουν οι αλλαγές στις αποδόσεις (εισαγωγικά) κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel