Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>Ο Guardian προετείνει Κυκλάδες για διακοπές

banner roots

Ο Guardian προετείνει Κυκλάδες για διακοπές
03.01.2015 | 16:59

Ο Guardian προετείνει Κυκλάδες για διακοπές

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Καλά Νέα

Μία λίστα με τους 40 καλύτερους προορισμούς για το 2015 δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα «Guardian», κάνοντας στους αναγνώστες της ολοκληρωμένες προτάσεις διακοπών.

Τα καλύτερα εστιατόρια, τα καλύτερα ξενοδοχεία, η ευκολία πρόσβασης και οι σημαντικότερες εκδηλώσεις της χρονιάς σε κάθε περιοχή έχουν ληφθεί υπόψη στην κατάρτιση της λίστας, στην οποία υπάρχει και ελληνικό χρώμα.

Οι Κυκλάδες συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων προορισμών για το 2015, μεταξύ περιοχών του κόσμου όπως η Αϊτή, η Κούβα, η Κόστα Ρίκα, η Ισπανία, τα Νησιά Φερόε και η Παταγονία.

«Οι νέες πτήσεις για Σαντορίνη και Μύκονο εκτόξευσαν τον αριθμό των επισκεπτών πέρσι. Φέτος είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν την πορεία αυτή και άλλα νησιά του κεντρικού Αιγαίου» αναφέρει το δημοσίευμα που συνεχίζει: «Η μικροσκοπική Φολέγανδρος, η κομψή Σίφνος και η απάτητη Μήλος είναι τρία από τα νησιά που δείχνουν να αποτελούν αντικείμενο μεγαλύτερης προσοχής. Στην ηπειρωτική χώρα, η Αθήνα συνεχίζεται να ανακάμπτει μετά την ύφεση, με μία πλούσια σκηνή νέων επιχειρήσεων, με νέα μεγάλα εστιατόρια και με το Μουσείο της Ακρόπολης να κλείνει φέτος τον Ιούνιο τα έκτα του γενέθλια».

 

 

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το