Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ερασιτέχνες φωτογράφους

banner roots

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ερασιτέχνες φωτογράφους
02.10.2014 | 17:13

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ερασιτέχνες φωτογράφους

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ερασιτέχνες φωτογράφους εξέδωσε η Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Ε για συμμετοχή σε δράσεις προγράμματος Leader.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διατοπικής συνεργασίας «Νήσων Περίπλους» στην οποία η ΑΝ.Ε.Λ. Α.Α.Ε. ΟΤΑ συμμετέχει ως εταίρος, θα πραγματοποιηθεί διήμερη συνάντηση δικτύωσης με θέμα “Ο ρόλος της φωτογραφίας στην ανάδειξη του πολιτισμού των νησιωτικών περιοχών”, με εκπροσώπους από όλες τις νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας.  

Το φωτογραφικό workshop θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο το διήμερο 6 & 7 Νοεμβρίου 2014 και θα περιλαμβάνει ομιλίες, παρουσιάσεις και πιλοτική φωτογράφιση με σκοπό τον διαγωνισμό φωτογραφίας και την δημιουργία λευκώματος. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με αίτησή τους προς την ΑΝ.Ε.Λ. Α.Α.Ε. ΟΤΑ (Ιερού Λόχου 23 & Αγίου Νικολάου, Μύρινα Λήμνου, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 14:00.  

Η ανακοίνωση απευθύνεται αποκλειστικά σε ερασιτέχνες φωτογράφους. Απαραίτητη κρίνεται η υποβολή 10 φωτογραφιών σχετικών με το ανωτέρω θέμα, προς αξιολόγηση. Οι συμμετέχοντες δεσμεύονται μετά την επιστροφή τους από τη συνάντηση δικτύωσης, να διαδώσουν τα αποτελέσματα σε ανοιχτή συνάντηση ερασιτεχνών φωτογράφων που θα πραγματοποιηθεί στη Μύρινα.  

Περισσότερες πληροφορίες: ΑΝ.Ε.Λ. Α.Α.Ε. ΟΤΑ, Ιερού Λόχου 23 & Αγίου Νικολάου, Μύρινα Λήμνου , web-site: www.anel-sa.gr, τηλέφωνο 22540 24604 & 23849.

Υπεύθυνες επικοινωνίας: Βρακατσέλη Σοφία, Μαυρομμάτη Άντα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel