Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σε σχολεία της Λήμνου το φιλοζωικό σωματείο "Κιβωτός" Μυτιλήνης (photos)

the roots web banners 06

Σε σχολεία της Λήμνου το φιλοζωικό σωματείο "Κιβωτός" Μυτιλήνης (photos)
01.12.2014 | 18:01

Σε σχολεία της Λήμνου το φιλοζωικό σωματείο "Κιβωτός" Μυτιλήνης (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις σε σχολεία της Λήμνου που πραγματοποίησε το φιλοζωικό σωματείο Λήμνου σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο «ΚΙΒΩΤΟΣ» Μυτιλήνης.

Οι επισκέψεις είχαν ένα και μόνο σκοπό, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα φιλοζωίας.

Το φιλοζωικό σωματείο «ΚΙΒΩΤΟΣ» εκπροσώπησαν οι κυρίες Σάλτα Ζήνα και Αδαμοπούλου Μαρία, οι οποίες ταξίδεψαν στη Λήμνο και παρουσίασαν στα παιδιά το υλικό του προγράμματος « Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ».

Η ομάδα της Λήμνου, παρακολούθησε τη συγκεκριμένη παρουσίαση με σκοπό να διδαχθεί τον τρόπο και να παραλάβει το υλικό ώστε να συνεχίσει τις παρουσιάσεις και στα υπόλοιπα σχολεία του νησιού και θα αποτελούνταν από κτηνίατρο, παιδοψυχολόγο αλλά και μέλη του φιλοζωικού σωματείου Λήμνου.

Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων προέβλεπε επισκέψεις στο 2ο και 3ο νηπιαγωγείο της Μύρινας, στο 2ο δημοτικό Μύρινας αλλά και το νηπιαγωγείο και δημοτικό Νέας Κούταλης καθώς επίσης και το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας.

Με ανακοίνωσή του, το φιλοζωικό σωματείο Λήμνου ευχαριστεί πολύ τις κυρίες Σάλτα Ζήνα και Αδαμοπούλου Μαρία από το φιλοζωικό σωματείο "ΚΙΒΩΤΟΣ" Μυτιλήνης που ήρθαν και παρουσίασαν το πρόγραμμά τους με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα φιλοζωίας.
Ενώ διευκρινίζει πως η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε σε κάποια από τα σχολεία της Λήμνου που επιλέχθηκαν τυχαία.

Και καταλήγει: «Το φιλοζωικό σωματείο της Λήμνου θα συνεχίσει τις ίδιες παρουσιάσεις και στα υπόλοιπα σχολεία της νησιού μας, μιας και ένας από τους στόχους της συγκεκριμένης δραστηριότητας ήταν να διδαχθούμε το τρόπο και να παραλάβουμε το υλικό αυτής των παρουσιάσεων».

Φώτο: Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel