Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τα κρασιά Χατζηγεωργίου στην ετήσια διοργάνωση «Ο Χάρτης των Γεύσεων» στη Θεσσαλονίκη (mp3)

the roots web banners 06

Τα κρασιά Χατζηγεωργίου στην ετήσια διοργάνωση «Ο Χάρτης των Γεύσεων» στη Θεσσαλονίκη (mp3)
01.12.2014 | 19:43

Τα κρασιά Χατζηγεωργίου στην ετήσια διοργάνωση «Ο Χάρτης των Γεύσεων» στη Θεσσαλονίκη (mp3)

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Περίπου 100 είναι οι οινοποιοί, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων που συμμετείχαν και φέτος παρουσιάζοντας τα κρασιά τους στα πλαίσια της διοργάνωσης "Ο Χάρτης των Γεύσεων" η οποία έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο στην αποθήκη Γ', στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση "Ο Χάρτης των Γεύσεων" υλοποιείται εδώ και 12 χρόνια μέσα στα πλαίσια της Wine Plus και αποτελεί μια ακόμα καλή ευκαιρία για τους φίλους του κρασιού και τους επαγγελματίες του είδους, να δοκιμάσουν ένα ευρύ φάσμα κρασιών, διαφόρων ετικετών, τελευταίας εσοδείας, αλλά και αναγνωρισμένα κρασιά από σημαντικές οινολογικές περιοχές της χώρας.

Σ' αυτή τη διοργάνωση λοιπόν, συμμετείχε από τη Λήμνο το Κτήμα Χατηγεωργίου, με παρουσία και των επτά ετικετών του οινοποιείου, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Ο Πέτρος Χατζηγεωργίου μίλησε σήμερα στη μεσημεριανή εκπομπή του Fm 100 «Θέμα και Ανάθεμα» μεταφέροντας όλο το χρονικό της διοργάνωσης.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, τις καλύτερες εντυπώσεις στη διοργάνωση απέσπασαν το Moscato D’ Ifestia, το οποίο μάλιστα έχει αναδειχθεί από την κοινότητα των φίλων του κρασιού ως το καλύτερο ελληνικό αφρώδες, ενώ πολύ καλές κριτικές απέσπασε και το Λαγοπάτι Εσοδείας 2014.

Ο κ. Χατζηγεωργίου, όμως, δεν παρέλειψε να μας αποκαλύψει και ορισμένα από τα σχέδιά του, καθώς, όπως παραδέχτηκε, στο άμεσο μέλλον σκοπεύει να καλλιεργήσει αμπελώνες σε έκταση 20 στρεμμάτων από το Οινοποιείο του Κτήματός του.

Ακούστε όλα όσα είπε στον Fm 100 ο Πέτρος Χατζηγεωργίου

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel