Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συλληφθέντες αστυνομικοί: «Δεν έχουμε σχέση με την εγκληματική οργάνωση των ναρκωτικών της Λήμνου»

the roots web banners 06

Συλληφθέντες αστυνομικοί: «Δεν έχουμε σχέση με την εγκληματική οργάνωση των ναρκωτικών της Λήμνου»
02.12.2014 | 12:18

Συλληφθέντες αστυνομικοί: «Δεν έχουμε σχέση με την εγκληματική οργάνωση των ναρκωτικών της Λήμνου»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σήμερα Τρίτη ολοκληρώνονται οι απολογίες των εννέα συλληφθέντων της υπόθεσης της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο, με την απολογία του 9ου συλληφθέντα.

Υπενθυμίζουμε, πως μετά την προθεσμία που ζήτησαν και πήραν οι συλληφθέντες, η διαδικασία της απολογίας τους ξεκίνησε την Κυριακή με τις 2 πρώτες προφυλακίσεις και συνεχίστηκε εχθές Δευτέρα, ημέρα απολογίας των 2 αστυνομικών και άλλων 4 συλληφθέντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fm 100, η απόφαση της ανακρίτριας γνωστοποιήθηκε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα και αφού είχε ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση απολογιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι 6 κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η υποστηρικτική γραμμή που ακολούθησαν οι αστυνομικοί, καθώς υποστηρίχτηκε πως οι ένστολοι, δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με την οργάνωση και πως η όποια εμπλοκή τους βοήθησε στην τελική εξιχνίαση της υπόθεσης.

Επίσης υποστηρίχτηκε πως δεν συμμετείχαν σε χρηματική συναλλαγή και πως οι όποιες επικοινωνίες έγιναν από τα υπηρεσιακά τους τηλέφωνα καθώς δεν είχαν τίποτα να κρύψουν.

Από την τελική έκβαση της υπόθεσης βέβαια φαίνεται πως τα όσα ισχυρίστηκαν δεν επηρέασαν την απόφαση της ανακρίτριας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το