Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βραδιά «κατάνυξης» στην αυλή της Αγίας Τριάδας στη Μύρινα (photos)

the roots web banners 06

Βραδιά «κατάνυξης» στην αυλή της Αγίας Τριάδας στη Μύρινα (photos)
02.06.2015 | 09:45

Βραδιά «κατάνυξης» στην αυλή της Αγίας Τριάδας στη Μύρινα (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Του Αγίου πνεύματος εχθές και στα πλαίσια του εορτασμού του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας που φέτος συμπληρώνει 150 χρόνια Λειτουργικής Ζωής και Προσφοράς, διοργανώθηκε βραδινή εκδήλωση στον αύλειο χώρο του Καθεδρικού Ναού.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Έπαρχος Λήμνου, ο Δήμαρχος Λήμνου, αλλά και οι Διοικητές της 88 ΣΔΙ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμεναρχείου.

Η όλη διοργάνωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με τραγούδια από τη χορωδία του Β' Δημοτικού Σχολείου Μύρινας, εντυπωσιάζοντας το κοινό. Στις ευχάριστες εκπλήξεις της βραδιάς θα πρέπει να σημειωθεί και η στιγμή που εκπαιδευτικός του σχολείου «σαγήνευσε» με τους ήχους από το βιολί της

Ακολούθησε ομιλία από τον π. Φιλόθεο Κουτλουμουσιανό με θέμα: "Ο Καθεδρικός Ναός στη ζωή της πόλης" και αποδόθηκαν Ύμνοι από τη Βυζαντινή Χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Λήμνου.

Αμέσως μετά, σειρά είχαν τα μουσικά μέλη από τη φιλαρμονική της 88 Σ.ΔΙ, για να παραδώσουν σκυτάλη λίγη ώρα αργότερα στα χορευτικά τμήματα του Λυκείου των Ελληνίδων.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos pccom

 

youtube channel