Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επιστολή Χατζηδιαμαντή για την παραμονή των υπαλλήλων των καταργούμενων Δ.Ο.Υ σε υπηρεσίες του ίδιου Υπουργείου

the roots web banners 06

Επιστολή Χατζηδιαμαντή για την παραμονή των υπαλλήλων των καταργούμενων Δ.Ο.Υ σε υπηρεσίες του ίδιου Υπουργείου
12.12.2012 | 11:13

Επιστολή Χατζηδιαμαντή για την παραμονή των υπαλλήλων των καταργούμενων Δ.Ο.Υ σε υπηρεσίες του ίδιου Υπουργείου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Με το παρόν έγγραφο θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι, κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας, στο Υπουργείο Οικονομικών στις 30/10/2012, δεσμευτήκατε προφορικά ενώπιον όλων μας, ότι οι υπάλληλοι των καταργούμενων Δ.Ο.Υ. θα μπορούν να παραμείνουν στα νησιά μας, σε υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών.

Η δημόσια δήλωσή σας ήρθε ως απάντηση στις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις μας για την τύχη των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι αδυνατούν να υπηρετήσουν στις Δ.Ο.Υ. υποδοχής.

Διατηρώντας αμετάκλητα τις αρχικές μας δηλώσεις για φιλοξενία των νησιωτικών Δ.Ο.Υ. σε χώρους των Δήμων, εφόσον θεωρείται δεδομένη η αναγκαιότητα για εξοικονόμηση πόρων στις δαπάνες του Υπουργείου Οικονομικών, σας ζητούμε μια τελική απάντηση ως προς το θέμα των υπηρετούντων υπαλλήλων των νησιωτικών Δ.Ο.Υ. και
αυτό γιατί σύμφωνα με νέο έγγραφο το οποίο απεστάλη στις Δ.Ο.Υ. καθίσταται σαφές ότι τα νησιά, στα υπό σύσταση Γραφεία, μπορούν να υπηρετούν μέχρι 2 υπάλληλοι.

Μεταξύ των προφορικών δημόσιων δεσμεύσεών σας και των εγγράφων που αποστέλλονται στις καταργούμενες Δ.Ο.Υ., αντιλαμβάνεστε ότι υφίσταται μεγάλη αντίφαση.
Παρακαλούμε αφενός για την άμεση αποσαφήνιση του συγκεκριμένου θέματος και αφετέρου για την έγγραφη απάντησή σας στην πρότασή μας για τη φιλοξενία των Δ.Ο.Υ. σε χώρους των Δήμων μας.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το