Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μαρινάκης προς ΕΛΜΕ Λήμνου: «Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να μείνουν στο ρόλο τους» (mp3)

the roots web banners 06

Μαρινάκης προς ΕΛΜΕ Λήμνου: «Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να μείνουν στο ρόλο τους» (mp3)
10.10.2016 | 14:24

Μαρινάκης προς ΕΛΜΕ Λήμνου: «Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να μείνουν στο ρόλο τους» (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Απάντηση στις βολές που εξαπέλυσε σε πρόσφατη επιστολή της η ΕΛΜΕ Λήμνου κατά του Δημάρχου Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη, έδωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο γραφής της.

Ο κ. Μαρινάκης φαίνεται πως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το σημείο της επιστολής που αναφέρει: «Η δικαιολογία της μη συνάντησης μάλιστα ήταν ότι ο Δήμαρχος ήταν πολύ απασχολημένος με άλλα προβλήματα, όπως αυτό της αποχέτευσης!! Προφανώς για την δημοτική αρχή η αποχέτευση και το περιεχόμενό της είναι σημαντικότερο ζήτημα από αυτό της ασφάλειας και της υγιεινής ανηλίκων μαθητών, σημαντικότερο από την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά του νησιού μας...».

Μάλιστα σχολιάζοντας την επιστολή ο Δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να μείνουν στο ρόλο τους».

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του, αφού ενημέρωσε για τις κινήσεις του Δήμου για την αποκατάσταση του Γυμνασίου της Μύρινας και για την πρόσφατη επίσκεψη του στο χώρο, μετά από πρόσκληση των εκπαιδευτικών, ανέφερε ότι ως το τέλος του μήνα Οκτωβρίου στα χέρια του Δήμου θα είναι διαθέσιμη η μελέτη και δήλωσε διατεθειμένος να λύσει το όποιο ζήτημα.

Επίσης για το ζήτημα του Εσπερινού Γυμνασίου και την συστέγαση των γραφείων του με αυτά του ΙΕΚ Λήμνου σχολίασε τα γραφεία βρίσκονται εκεί που βρίσκονται με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου,

Τέλος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου κ. Αριστείδη Καλάργαλη στο νησί μας, επισημαίνοντας πως θα συζητήσουν αρκετά θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες τους, αν και δεν άφησε πολλά περιθώρια για αλλαγές.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel