Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Μαρία Λαμπαδαρίδου - Πόθου στη 14η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Η Μαρία Λαμπαδαρίδου - Πόθου στη 14η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
10.05.2017 | 18:16

Η Μαρία Λαμπαδαρίδου - Πόθου στη 14η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ), ένας θεσμός που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο του βιβλίου και αποτελεί σήμερα τόπο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες και τους φίλους του βιβλίου στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθεί φέτος από την Πέμπτη 11 μέχρι την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στο χώρο του Διεθνούς Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης της ΔΕΘ-HELEXPO.

Την πόλη της Θεσσαλονίκης αναμένεται να επισκεφτούν πολλοί και σπουδαίοι συγγραφείς, ανάμεσα στους οποίους και η Λημνιά Μαρία Λαμπαδαρίδου - Πόθου, η οποία θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Πήραν την πόλη, πήραν την…».

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 6 το απόγευμα στην Αίθουσα Φιλολογικό Καφενείο του περιπτέρου 13, με ομιλητές τους Στέλιο Λουκά και Καλλιόπη Εξάρχου.

Η συγγραφέας έγραψε σχετικά στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

ΦΙΛΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ

Θα σας περιμένω όλους στην παρουσίαση του ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ, φίλοι μου παλιοί αγαπημένοι αλλά και νέοι φίλοι και αναγνώστες – που θα μου δώσετε τη χαρά να σας γνωρίσω.
Θα είναι τιμή μου.
Το μυθιστόρημα θα παρουσιαστεί στην πόλη σας, στα πλαίσια της Έκθεσης του Βιβλίου.
Και νομίζω πως είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Σε αυτή τη νέα του έκδοση τη Νέα Διαδρομή του, ύστερα από 20 χρόνια και 22 επανεκδόσεις, θα αποτελέσει ξανά το ταξίδι στη Μεγάλη Μνήμη.
Γιατί είμαστε στον ίδιο σταυρικό Μάη.
Και γιατί το μυθιστόρημα αυτό είναι στην ουσία ένα ημερολόγιο των πενήντα επτά ημερών της πολιορκίας της Βασιλίδας Πόλης, λεπτό προς λεπτό καταγράφοντας τις συγκλονιστικές ιστορικές στιγμές της Άλωσης.

Να είστε όλοι καλά

 

lampadaridou pothou thessaloniki

 

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018