Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το ΕΝΑ Channel και πάλι στη Λήμνο!

banner roots

Το ΕΝΑ Channel και πάλι στη Λήμνο!
10.05.2017 | 19:49

Το ΕΝΑ Channel και πάλι στη Λήμνο!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο ταξιδεύουν τρία τηλεοπτικά συνεργεία του ENA Channel τα οποία για μια εβδομάδα θα πραγματοποιήσουν γυρίσματα δημοφιλών εκπομπών που θα προβληθούν τις επόμενες εβδομάδες, ενώ από τη Λήμνο θα μεταδοθούν απευθείας και δύο τηλεοπτικές εκπομπές του σταθμού της βορειοανατολικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η πολυμελής ομάδα του ΕΝΑ θα έχει επαφές με εκπροσώπους τοπικών φορέων και επιχειρήσεων, αλλά και με απλούς πολίτες, σε μια προσπάθεια να καταγραφούν οι ομορφιές και οι ιδιαιτερότητες του νησιού.

Ο δημοσιογράφος Τάσος Αποστολίδης θα κάνει γυρίσματα νέων επεισοδίων της εκπομπής «Πυξίδα», η οποία εστιάζει στο παρόν και το μέλλον των περιοχών που επισκέπτεται, μέσα από ανθρώπους της καθημερινότητας, σκιαγραφώντας αυτά που καθιστούν κάθε τόπο ξεχωριστό. Αυτά που κάνουν τους ανθρώπους να επιλέξουν έναν τόπο για να μείνουν μόνιμα, να τον αγαπήσουν.

Ο δημοσιογράφος Τάσος Παλαιστίδης θα κάνει γυρίσματα για τα επόμενα επεισόδια της εκπομπής «ΕΝΑ με τη Γη», η οποία επικεντρώνει στον πρωτογενή τομέα, στην αγροτική παραγωγή, την κτηνοτροφία, την αλιεία κλπ. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή αγροτική εκπομπή στην βόρεια Ελλάδα, καλύπτοντας θεματικές ενότητες σχετικές με την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, της Θράκης και του Αιγαίου.

Η δημοσιογράφος Κάτια Γιαννουκάκου θα κάνει γυρίσματα νέων επεισοδίων της εκπομπής «Άνθρωποι», η οποία παρουσιάζει ιστορίες ανθρώπων που ξεχώρισαν, διηγήσεις ιστοριών που συγκλονίζουν, πτυχές προσωπικοτήτων λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό.

Παράλληλα με τη μαγνητοσκόπηση των παραπάνω εκπομπών, από τη Λήμνο θα μεταδοθούν απευθείας και οι εκπομπές «ΕΝΑ με τη Γη» της Πέμπτης 11 Μαΐου και «ENA live news» της Παρασκευής 12 Μαΐου.

Καθ’όλη τη διάρκεια της παρουσίας του ΕΝΑ στη Λήμνο αυτή την εβδομάδα, θα γίνονται συνεχείς ζωντανές συνδέσεις για τα δελτία ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού με τους δημοσιογράφους Κώστα Λουκούμη και Γεωργία Αναγνωστοπούλου, καθώς και για την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Αναλυτής» με τον Νίκο Ταραπατσή.

Η συγκεκριμένη περιοδεία του πολυμελούς κλιμακίου του ΕΝΑ Channel στη Λήμνο, αποτελεί προπομπό δύο άλλων εκπομπών που θα επισκεφθούν το νησί εντός του μήνα. Πρόκειται για την εκπομπή «ΕΝΑ με το Χωριό» που παρουσιάζει τις ομορφιές, τις παραδόσεις και την γαστρονομία ενός τόπου και την εκπομπή «Πάμε Διακοπές» η οποία θα γυρίσει νέο επεισόδιο για το νησί.

Ο Διογένης Χαραλαμπίδης επιστρέφει στη Λήμνο για να ετοιμάσει το καινούριο επεισόδιο «Πάμε Διακοπές» το οποίο εκτός από το ΕΝΑ, θα προβληθεί στις αρχές της σεζόν σε τηλεοπτικούς σταθμούς άλλων 7 περιφερειών της χώρας, με συνολικό πληθυσμό άνω των 6 εκατομμυρίων πολιτών. Στόχος είναι να εξηγήσει στους τηλεθεατές γιατί να επιλέξουν Λήμνο για τις διακοπές του 2017!  

Ο διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης του ΕΝΑ Channel, Τάσος Αποστολίδης, δήλωσε σχετικά με τη νέα αποστολή στη Λήμνο τα εξής: «Μετά τις αποστολές του ΕΝΑ Channel στις προηγούμενες τουριστικές σεζόν αλλά και τις αποστολές εκτός σεζόν που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο χειμώνα, η συγκεκριμένη είναι η μεγαλύτερη αποστολή του ΕΝΑ στο όμορφο νησί του βορείου Αιγαίου. Η απόφασή μας να στηρίξουμε για άλλη μια χρονιά την προβολή της Λήμνου είναι ενδεικτική των δεσμών που έχουν αναπτυχθεί με τον τόπο και τους ανθρώπους του. Εκτός από τα πολυκάμερα τηλεοπτικά συνεργεία, στην αποστολή αυτή χρησιμοποιείται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως τα ελικοπτεράκια για εναέρια πλάνα της Λήμνου, αλλά και οι κινητές μονάδες εξωτερικών μεταδόσεων που θα δώσουν με αμεσότητα τον παλμό στην έναρξη της τουριστικής σεζόν. Στην προσπάθειά μας αυτή, συνοδοιπόροι είναι όλοι αυτοί που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στηρίζουν την εξωστρέφεια της Λήμνου και την επιδίωξη για ανάπτυξη του τουρισμού και του πρωτογενή τομέα».

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel