Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Αποσύρεται και η συντονίστρια της εκδήλωσης του Γιώργου Τσαγγαρίδη

the roots web banners 06

Λήμνος: Αποσύρεται και η συντονίστρια της εκδήλωσης του Γιώργου Τσαγγαρίδη
09.06.2017 | 19:11

Λήμνος: Αποσύρεται και η συντονίστρια της εκδήλωσης του Γιώργου Τσαγγαρίδη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επανέρχεται στην επικαιρότητα η εκδήλωση παρουσίασης της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Τσαγγαρίδη, που προγραμματίζεται για τις 15 Ιουλίου σε γνωστό καφέ-μπαρ της Λήμνου, αυτή τη φορά εξαιτίας της εκούσιας απομάκρυνσης της εκπαιδευτικού και διευθύντριας του ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου, Άννας Μπουκόρου, η οποία, όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση, θα συντόνιζε την εν λόγω παρουσίαση.

Η κα Μπουκόρου με σημερινή ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης διαχωρίζει τη θέση της και δηλώνει πως δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε σύνδεση, είτε του ονόματός της, είτε του σχολείου στο οποίο υπηρετεί, με τον κ. Τσαγγαρίδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της εκπαιδευτικού:

Δηλώνω και επίσημα την απόσυρσή μου από την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του κ. Τσαγγαρίδη, όπως αυτή κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης, για προσωπικούς λόγους. Δεν επιθυμώ την οποιαδήποτε σύνδεση είτε εμού, της ιδίας, είτε του σχολείου, στο οποίο υπηρετώ ως διευθύντρια, με τον εν λόγω άνθρωπο ή οποιαδήποτε δραστηριότητά του και διαχωρίζω τη θέση μου. Ευχαριστώ

19047131 1916179921952718 1295472871 o

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο FM 100 με την κα Μπουκόρου, προκειμένου να διευρενήσει τους λόγους που την ανάγκασαν να αποσυρθεί, η εκπαιδευτικός τόνισε ότι προς το παρόν δεν επιθυμεί να κάνει καμία περαιτέρω δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή και πάλι την ίδια παρουσίαση του κ. Τσαγγαρίδη, ανάλογη ανακοίνωση είχε εκδώσει και ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, στην οποία σημείωνε ότι τόσο το κόμμα, όσο και ο ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος, σύμφωνα με την πρόσκληση θα προλόγιζε την παρουσίαση, δεν έχουν καμία σχέση με την εκδήλωση αυτή.

Μάλιστα, η οργάνωση μελών του κόμματος υπογράμμιζε ότι: «Η χρησιμοποίηση του ονόματος του κου Χρυσόγονου χωρίς να ερωτηθεί αποτελεί αθλιότητα και υπερβαίνει κάθε όριο θράσους. Δημιουργεί στρεβλές εντυπώσεις και αμαυρώνει την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών του».

«Δηλώνουμε τέλος στην τοπική κοινωνία της Λήμνου ότι δεν πρόκειται να παρευρεθούμε στην εν λόγω εκδήλωση. Οι οργανωτές που χρησιμοποίησαν το ΣΥΡΙΖΑ εν αγνοία του, είναι έκθετοι και υπόλογοι για το ατόπημά τους», κατέληγε η ανακοίνωση.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το