Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Για 3η χρονιά στη Λήμνο συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό | Ο Πάνος Λαντούρης στον FM 100 (photos)
Για 3η χρονιά στη Λήμνο συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό | Ο Πάνος Λαντούρης στον FM 100 (photos)
12.08.2017 | 19:46

Για 3η χρονιά στη Λήμνο συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό | Ο Πάνος Λαντούρης στον FM 100 (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Loading...

"Από το υστέρημα μας μπορούμε να συνεισφέρουμε όλοι για τον συνάνθρωπό μας, όχι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, αλλά όλο το χρόνο"! Ήταν το μήνυμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κκ Ιερόθεου στην εκδήλωση με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο Λήμνου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο της Μύρινας και αρκετοί συμπολίτες μας αλλά και επισκέπτες της Λήμνου παρακολούθησαν την φιλανθρωπική συναυλία.

Ο Λημνιός καλλιτέχνης Πάνος Λαντούρη είχε την ιδέα για 3η συνεχόμενη χρονιά όπως επίσης τον συντονισμό. Στη συναυλία συμμετείχε ο ίδιος και πολλά ακόμη. Την εκδήλωση στήριξε και η Ελένη Ψαρρά.

Στην εκπομπή του FM 100 "Έχουμε Θέμα" φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Πάνος Λαντούρης και μίλησε για την συναυλία αυτή, αλλά και για το νέο του CD με πρωταγωνίστρια φυσικά τη Λήμνο.

Φωτό: Marianthi Kafetzi

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018