Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συμφωνία Μπούμπουρα με ασφαλιστική εταιρεία για δωρεάν αερομεταφορά των Λημνιών σε νοσοκομεία της χώρας (video)
Συμφωνία Μπούμπουρα με ασφαλιστική εταιρεία για δωρεάν αερομεταφορά των Λημνιών σε νοσοκομεία της χώρας (video)
29.09.2017 | 18:04

Συμφωνία Μπούμπουρα με ασφαλιστική εταιρεία για δωρεάν αερομεταφορά των Λημνιών σε νοσοκομεία της χώρας (video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος
Loading...

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο ENA Live News ο Παντελής Μπούμπουρας. Η εκπομπή του ENA Channel της Καβάλας ταξίδεψε στο νησί μας, όπου συνάντησε τον μεγάλο Λημνιό επιχειρηματία στο αγαπημένο του χωριό, το Κοντοπούλι.

Ο Παντελής Μπούμπουρας διαγράφει μια σημαντική πορεία στον κλάδο των κατασκευών σε Κίεβο και Οδησσό, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα και στον τόπο καταγωγής του, τη Λήμνο.

Σκοπός του η ανάπτυξή της μέσω του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα. Όπως λέει ο ίδιος, έχει ξεκινήσει ήδη μελέτες για τρία μεγάλα ξενοδοχεία και ορισμένα μικρότερα, τα οποία πιστεύει ότι θα δώσουν νέα πνοή στο νησί.

Παράλληλα, επιθυμεί να σταθεί αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λήμνος. Ένα από αυτά είναι και ο τομέας της υγείας. Για τον λόγο αυτό, όπως έκανε γνωστό, προχώρησε σε συμφωνία με ασφαλιστική εταιρεία για ένα τριετές πρόγραμμα που θα επιτρέπει δωρεάν αερομεταφορές ασθενών κατοίκων και επισκεπτών της Λήμνου σε νοσοκομεία μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παντελή Μπούμπουρα στον Τάσο Παλαιστίδη.

 

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018