Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Π. Μπούμπουρας: Εγκαινιάστηκε το Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού στην Ουκρανία (photos)
Π. Μπούμπουρας: Εγκαινιάστηκε το Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού στην Ουκρανία (photos)
12.10.2017 | 18:06

Π. Μπούμπουρας: Εγκαινιάστηκε το Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού στην Ουκρανία (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος
Loading...

Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνου Τσέγα, το γραφείο του Ελληνικού Κέντρου Τουρισμού του Ιδρύματος Μπούμπουρα στο Κίεβο της Ουκρανίας, που συμμετείχε στην 24η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Κιέβου UITM, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης, στις εκδηλώσεις για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην Ουκρανία, συμμετείχαν 600 Ουκρανοί τουριστικοί πράκτορες, ταξιδιωτικά γραφεία και εκπρόσωποι τουριστικών συνδέσμων.

Από την Ελλάδα παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού (fedΗΑΤΤΑ) κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ο Διευθυντής Πωλήσεων Ανατολικής Ευρώπης της Aegean κ. Γιάννης Πανταζόπουλος, τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου κ. Στέλιος Μάντζαρης.

Στον χαιρετισμό του ο Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Τσέγας τόνισε ότι στόχος είναι η αύξηση του αριθμού των Ουκρανών επισκεπτών στην Ελλάδα, όχι μόνο για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για τις πλούσιες θεματικές εμπειρίες που η χώρα μας προσφέρει 365 ημέρες το χρόνο.

Ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. Παντελής Μπούμπουρας καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε την υπουργό κα Έλενα Κουντουρά για την συνδρομή της στο Ελληνικό Κέντρου Τουρισμού επισημαίνοντας ότι: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι Ουκρανοί να γνωρίσουν όχι μόνο τους πέντε-έξι δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, αλλά να εξοικειωθούν με τα εκατοντάδες πανέμορφα μέρη που έχει η χώρα μας και είναι λιγότερο γνωστά στο εξωτερικό, όπως είναι και η πατρίδα μου η Λήμνος», ενώ εκτίμησε ότι σε αυτό βοηθάει η συγκυρία της κατάργησης της τουριστικής βίζας που ισχύει από φέτος για τους Ουκρανούς που ταξιδεύουν σε ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Στην έκθεση, στην οποία συμμετείχαν 28 χώρες και την οποία επισκέφτηκαν 10.468 άτομα, διανεμήθηκε διαφημιστικό υλικό για την προβολή της Ελλάδας και όλων των ελληνικών τουριστικών προορισμών.

 

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018