Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Προς αναζήτηση ενοικιαστή για το Χριστοδουλίδειο
Λήμνος: Προς αναζήτηση ενοικιαστή για το Χριστοδουλίδειο
14.02.2018 | 20:51

Λήμνος: Προς αναζήτηση ενοικιαστή για το Χριστοδουλίδειο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου πρόσκληση υποβολής τεκμηριωμένης πρότασης εκμετάλλευσης του Χριστοδουλίδειου Ιδρύματος στον Ρωμέικο Γιαλό.

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Ιδρύματος θα δέχεται έγγραφες προσφορές για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του ακινήτου, σύμφωνα με τους εξής όρους:

  • Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν ολοκληρωμένη πρόταση για την εκμετάλλευση του κτηρίου, η οποία θα περιλαμβάνει αρχιτεκτονική λύση, χρήση, προϋπολογισμό του έργου, μηνιαίο μίσθωμα, χρόνο αποπληρωμής κτλ.
  • Η διάρκεια της μίσθωσης δεν μπορεί να υπερβαίνει τα πενήντα (50) έτη, σύμφωνα με το άρθρο 42 του Νόμου 4182/2013.
  • Οι προτάσεις των ενδιαφερομένων θα αξιολογηθούν και θα υποβληθούν για έγκριση – γνωμοδότηση στο Συμβούλιο Κοινωφελών Περιουσιών. Η ανάθεση γίνεται ύστερα από διαπραγμάτευση της Δ.Ε. με τον ενδιαφερόμενο και υπογράφεται η σχετική σύμβαση.

Οι προτάσεις θα αποστέλλονται έως και δύο (2) μήνες από την ανάρτηση της ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ήτοι από 13/02/2018 έως 13/04/2018.

Δείτε εδώ την πρόσκληση.

 

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018