Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το νέο μέλι MELIMNOS «φοράει» την πολυτέλεια με την υπογραφή της WUDENS
Το νέο μέλι MELIMNOS «φοράει» την πολυτέλεια με την υπογραφή της WUDENS
29.03.2018 | 10:00

Το νέο μέλι MELIMNOS «φοράει» την πολυτέλεια με την υπογραφή της WUDENS

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος
Loading...

Το απαράμιλλης ποιότητας και γεύσης μέλι της Λήμνου πλέον εντυπωσιάζει και με την εμφάνισή του χάρη σε νέους ανθρώπους από το νησί, οι οποίοι με όπλα τους τη φαντασία και την ευρηματικότητά τους προσέδωσαν στο «χρυσάφι» της Λήμνου την εικόνα που του αρμόζει.

Η MELIMNOS είναι μια νεότευκτη εταιρεία, η οποία σε συνεργασία με μικρούς παραγωγούς από τη Λήμνο αλλά και τη Χαλκιδική επιχειρεί να αναδείξει το υψηλής ποιότητας ελληνικό μέλι, τα χαρακτηριστικά του οποίου το κατατάσσουν σε ένα από τα καλύτερα στην παγκόσμια αγορά.

Στο τιμόνι της MELIMNOS βρίσκεται ο Αλέξανδρος Μπαλδεράνος, λογιστής – φοροτεχνικός στο επάγγελμα, που έλκει τη καταγωγή του από το Πορτιανού της Λήμνου. Διαμένει στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, όμως η ζωή του δεν έπαψε ποτέ να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το αγαπημένο του νησί. Αξιοποιώντας τις εμπειρίες του γύρω από τη μελισσοκομία, τις οποίες απέκτησε πλάι στον πατέρα του, ο Αλέξανδρος αποφάσισε να συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην ανάδειξη του εξαιρετικής ποιότητας μελιού της Λήμνου.

Ο νεαρός ιδιοκτήτης της MELIMNOS γνώριζε καλά ότι ένα εξαιρετικό προϊόν δεν μπορεί παρά να συνοδεύεται από την ανάλογη συσκευασία. Για τον λόγο αυτόν ένωσε τις δυνάμεις του με τη WUDENS για την κατασκευή καινοτόμων χειροποίητων ξύλινων συσκευασιών επιδιώκοντας να χαρίσει στον καταναλωτή την ευκαιρία να βιώσει μία μοναδική εμπειρία γεύσης και υψηλής αισθητικής.

melimnos2

Αυτή τη στιγμή πέρα από μία σειρά πολυτελών χάρτινων συσκευασιών, διατίθενται δύο ξύλινες συσκευασίες MELIMNOS. Η μία αποτελεί μία μικρογραφία κυψέλης και η δεύτερη αποτυπώνει το περιεχόμενό της, τα πλαίσια της κυψέλης. Στις δύο αυτές κατασκευές, MELIMNOS και WUDENS έχουν διατηρήσει αναλλοίωτα τα φυσικά χαρακτηριστικά του ξύλου το οποίο έχουν διακοσμήσει με το λογότυπο της εταιρείας από χρυσό 14 καρατίων, στοιχεία τα οποία σε συνδυασμό με το χειροποίητο της κατασκευής τις καθιστούν προϊόντα πολυτελείας.

Εάν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τη MELIMNOS επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της στο Facebook (εδώ) και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη για να κάνετε δική σας μια μοναδική χειροποίητη ξύλινη συσκευασία από τη συλλογή της MELIMNOS.

melimnos 1

melimnos3

melimnos 5

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018