Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μία διαφορετική ημέρα γεμάτη δράσεις για το ΕΕΕΕΚ Λήμνου (photos)
Μία διαφορετική ημέρα γεμάτη δράσεις για το ΕΕΕΕΚ Λήμνου (photos)
25.04.2018 | 19:20

Μία διαφορετική ημέρα γεμάτη δράσεις για το ΕΕΕΕΚ Λήμνου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος
Loading...

Μία διαφορετική σχολική ημέρα είχαν σήμερα οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Λήμνου καθώς πραγματοποίησαν δύο δράσεις με διαφορετικούς παιδαγωγικούς στόχους, που όμως τους χάρισαν ταυτοχρόνως στιγμές χαράς και χαλάρωσης.

Η πρώτη στάση ήταν στο Γυμνάσιο του Μούδρου, όπου οι μαθητές στο πλαίσιο του προγράμματος της φιλαναγνωσίας, ξεναγήθηκαν στη βιβλιοθήκη του σχολείου, ενημερώθηκαν για τον τρόπο αναζήτησης και ταξινόμησης των βιβλίων και περιηγήθηκαν στους διαδρόμους της βιβλιοθήκης. Στη συνέχεια, παρουσίασαν με τη σειρά τους το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας που πραγματοποιείται κατά τη φετινή χρονιά στο ΕΕΕΕΚ Λήμνου και έχει ως επίκεντρο το γνωστό μυθιστόρημα «Ο Μικρός Πρίγκιπας».

Οι μαθητές του Μούδρου ενημερώθηκαν για τα βασικά μηνύματα του βιβλίου και συζήτησαν με τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ για διάφορα θέματα και απορίες που είχαν. Η επίσκεψη στο Γυμνάσιο έληξε με την ξενάγηση στους χώρους του σχολείου.

Στη συνέχεια το ΕΕΕΕΚ Λήμνου στο πλαίσιο του προγράμματος συνεκπαίδευσης, πραγματοποίησε συνδιδασκαλία με τον τομέα της Γεωπονίας του 1ου ΕΠΑΛ Μούδρου. Οι μαθητές των δύο σχολείων, υπό την καθοδήγηση των γεωπόνων του ΕΕΕΕΚ και του ΕΠΑΛ Μούδρου, φύτεψαν στο θερμοκήπιο λαχανικά εποχής.

Η διεύθυνση του ΕΕΕΕΚ Λήμνου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση αναφέροντας: «Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τη διευθύντρια του γυμνασίου Μούδρου κ. Παπαπαναγιώτου Μαρία και τον διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Μούδρου κ. Πορφύρη Χαράλαμπο για τη φιλοξενία και την αμέριστη συμπαράσταση στις δράσεις μας».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018