Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>H Δημοτική Χορωδία και Ορχήστρα Ποικίλης μουσικής Δήμου Λήμνου στην 4η Χορωδιακή συνάντηση του Δήμου Νέας Προποντίδας (photos + mp3)

banner roots

H Δημοτική Χορωδία και Ορχήστρα Ποικίλης μουσικής Δήμου Λήμνου στην 4η Χορωδιακή συνάντηση του Δήμου Νέας Προποντίδας (photos + mp3)
17.05.2018 | 09:38

H Δημοτική Χορωδία και Ορχήστρα Ποικίλης μουσικής Δήμου Λήμνου στην 4η Χορωδιακή συνάντηση του Δήμου Νέας Προποντίδας (photos + mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Δημοτική Χορωδία Λήμνου και η Ορχήστρα Ποικίλης μουσικής δήμου Λήμνου υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Μαυράκη έλαβε μέρος με επιτυχία στην 4η Χορωδιακή συνάντηση του Δήμου Νέας Προποντίδας 2018 που φέτος είχε διάρκεια από 12 έως 17 Μαΐου.

Υπέροχη χορωδιακή μουσική και τραγούδια φιλοξενήθηκαν στο Πολιτιστικό κέντρο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής για μία ολόκληρη εβδομάδα από 19 συνολικά χορωδίες ανάμεσα τους και αυτή του δήμου Λήμνου που έκανε την εμφάνισή της κατα την 1η μέρα της Χορωδιακής συνάντησης.

Η Δημοτική Χορωδία Λήμνου και η Ορχήστρας Ποικίλης μουσικής Λήμνου πραγματικά ξεχώρισαν και κέρδισαν τον ενθουσιασμό του κοινού σε μία εμφάνιση που είχε τίτλο "Από τον Τσιτσάνη στο Μίκη".

Την αποστολή συνόδευσε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ο πρόεδρος του ΟΕΠΑ, κ. Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος κατά το τέλος της παράστασης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εγκάρδια φιλοξενία και ανταπέδωσε την πρόσκληση προς το δήμαρχο Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά που ήταν παρών, για μία νέα χορωδιακή συνάντηση αυτή τη φορά στην όμορφη Λήμνο.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel