Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το ΓΕ.Λ. Μούδρου στηρίζει την ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης (photos)

banner roots

Το ΓΕ.Λ. Μούδρου στηρίζει την ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης (photos)
21.05.2018 | 19:46

Το ΓΕ.Λ. Μούδρου στηρίζει την ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Σχολεία πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου", το ΓΕ.Λ. Μούδρου καθιέρωσε την εβδομάδα από 14 έως και 18 Μαΐου ως εβδομάδα ενημέρωσης για ζητήματα που αφορούν την Ευρώπη και τον νέο Ευρωπαίο πολίτη.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι μαθητές-πρέσβεις του προγράμματος Σωτηρία Μελιτινή Λαγού, Δήμητρα Τουλάκη, Χρυσούλα Τσουβαλά και Αντώνης Χλέτσος ανέλαβαν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών του σχολείου. Συγκεκριμένα, δημιούργησαν το διαδραστικό παιχνίδι "Γνώρισε τη χώρα-Βρες τη σημαία της" αφιερωμένο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο συμμετείχαν ενεργά μαθητές της Α' και Β' Λυκείου. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια των συμμαθητών τους έφτιαξαν αφίσες με τις σημαίες των κρατών-μελών της Ε.Ε.

Η τελευταία μέρα της εβδομάδας αυτής αφιερώθηκε στην ενημέρωση των μαθητών της Γ' Λυκείου των σχολείων του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ Μούδρου για το πρόγραμμα Erasmus+ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μαζί με τη διανομή φυλλαδίων τους ευχήθηκαν "Καλή Επιτυχία" στις εξετάσεις τους.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το