Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος - Καταγγελία αναγνώστη: «Η αναισθησία ορισμένων συμπολιτών μας είναι απερίγραπτη»

banner roots

Λήμνος - Καταγγελία αναγνώστη: «Η αναισθησία ορισμένων συμπολιτών μας είναι απερίγραπτη»
09.07.2018 | 22:45

Λήμνος - Καταγγελία αναγνώστη: «Η αναισθησία ορισμένων συμπολιτών μας είναι απερίγραπτη»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Την ύπαρξη παράνομης ιδιοκατασκευής σε παραλία της Λήμνου καταγγέλλει με επιστολή του προς το limnosfm100.gr κάτοικος του νησιού.

Ειδικότερα, στην επιστολή του ο κάτοικος αναφέρει:

Tην Κυριακή 8 Ιουλίου αποφασίσαμε με την παρέα μου να κάνουμε το μπάνιο μας σε μια ερημική παραλία του νησιού μας χωρίς πολύ κόσμο και χωρίς να είναι οργανωμένη με beach bar καθώς επιθυμούσαμε ένα ήσυχο μπάνιο. Αποφασίσαμε λοιπόν να επισκεφτούμε την παραλία της Παρανησιάς μια μικρή και απομονωμένη παραλία που έχει και δύο δέντρα για σκιά... 

Με μεγάλη απογοήτευση όμως και αρκετό θυμό και αγανάκτηση αντικρίσαμε μια ξύλινη ιδιοκατασκευή πάνω στην αμμουδιά 3-4 μέτρα από το κύμα, την οποία μάλιστα την είχαν τοποθετήσει σε μηδαμινή απόσταση από τα δύο μοναδικά δέντρα της παραλίας κάτι που εμποδίζει κάθε επισκέπτη να ωφεληθεί απ' την σκιά τους. 

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που σας επισυνάπτω δεν έφτιαξαν απλά ένα κιόσκι από το οποίο θα μπορούσαν να επωφεληθούν όλοι οι επισκέπτες, αλλά έχει αρχίσει να παίρνει την μορφή μιας καλύβας με πλαϊνούς "τοίχους"!!! Αναρωτιόμαστε λοιπόν, πόσο εύκολα ο καθένας μπορεί να οικειοποιείται μια παραλία, και τι χρειάζεται να γίνει για να επέμβει κάποιος αρμόδιος φορέας (δήμος, επαρχείο, λιμεναρχείο...).

Η αναισθησία ορισμένων συμπολιτών μας είναι απερίγραπτη, η αλαζονεία τους δε, απεριόριστη, επειδή όμως δεν είναι και η υπομονή μας απεριόριστη, και επειδή δεν θέλουμε να καταφύγουμε σε μηνύσεις, καταγγελίες κτλ παρακαλούμε να δημοσιεύσετε αυτό το κείμενο μήπως και συγκινηθούν και μαζέψουν την κατασκευή για να περάσουμε όλοι μας, ένα ήσυχο καλοκαίρι.

kataggelia limnos

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το