Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δόθηκαν τα βραβείο "Ανίτα Χαλαμανδάρη" | «Τον Αύγουστο στο Λιβαδοχώρι…»
Δόθηκαν τα βραβείο "Ανίτα Χαλαμανδάρη" | «Τον Αύγουστο στο Λιβαδοχώρι…»
21.08.2018 | 08:48

Δόθηκαν τα βραβείο "Ανίτα Χαλαμανδάρη" | «Τον Αύγουστο στο Λιβαδοχώρι…»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου διέκοψαν τη θερινή τους ανάπαυλα για να πρωταγωνιστήσουν στην τελετή βράβευσής τους που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Αυγούστου το βράδυ, στην αυλή του σχολείου.

Οι γονείς, οι φίλοι και οι καθηγητές τους ήταν παρόντες. Ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος της Κοινότητας, η οικογένεια Χαλαμανδάρη και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μάς τίμησαν με την παρουσία τους.

Η βραδιά ανήκε σε όσες και όσους δούλεψαν σκληρά τους χειμερινούς μήνες και αρίστευσαν με τις επιδόσεις τους στα μαθήματα, έλυσαν μαθηματικούς γρίφους, βίωσαν τον εθελοντισμό, πήραν μέρος σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς, διακρίθηκαν και κέρδισαν βραβεία, έπαιξαν αρχαίο δράμα με θάρρος στη Λήμνο, στον Άγιο Ευστράτιο και στη Σικελία, παρέμειναν δραστήριοι και δημιουργικοί όλο το καλοκαίρι δίνοντας παραστάσεις.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, με αφοσίωση, αγάπη και γενναιοδωρία προς τα παιδιά η χορηγός κυρία Ανίτα Χαλαμανδάρη απένειμε τα ομώνυμα βραβεία στους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες της σχολικής χρονιάς 2017-18.

Ευχαριστούμε τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου, την οικογένεια Χαλαμανδάρη για την προσφορά του μπουφέ και την Εταιρεία ΜYRM Family για την προσφορά των κρασιών.

Μοιραστείτε το

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018