Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λήμνος «Στα Θρανία» | Νέα εκπομπή γυρίστηκε στο νησί (photos + video)
Η Λήμνος «Στα Θρανία» | Νέα εκπομπή γυρίστηκε στο νησί (photos + video)
30.08.2018 | 13:13

Η Λήμνος «Στα Θρανία» | Νέα εκπομπή γυρίστηκε στο νησί (photos + video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο βρέθηκε από τις 27 έως τις 29 Αυγούστου το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπή «Στα Θρανία» που παρουσιάζει η Πόπη Δημητριάδη και ο Όμηρος – Μάριος Ευστρατιάδης στο KONTRA Channel.

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, ταξίδεψε στο νησί μας και κατέγραψε τις ομορφιές του, τις γαστρονομικές λιχουδιές του, αλλά και τις δυνατότητες που δίνει για extreme sports.

Την πρώτη μέρα της παραμονή της, επισκέφθηκε το χωριό του Κοντιά και τους μύλους της περιοχής. Τη δεύτερη μέρα το συνεργείο βρέθηκε στις αμμοθίνες, το ναύσταθμο του Πολεμικού ναυτικού, το χωριό Αγκαρυώνες, το Κέρος και την Αλυκή.

Τα γυρίσματα της εκπομπής στήριξαν ο FM 100, o Δήμος Λήμνου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαρυώνων, η Περιβαλλοντολόγος Άντα Μαυρομάτη και οι Grupetto.

Η εκπομπή θα προβληθεί σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα της εκπομπής για τη νέα σεζόν στις 18.40 και το δεύτερο μέρος την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα.

 

Φωτό: Κατερίνα Φύκαρη 

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018