Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το δηλητήριο που αποδεκάτισε τα αγριοκούνελα στη Λήμνο (mp3)
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το δηλητήριο που αποδεκάτισε τα αγριοκούνελα στη Λήμνο (mp3)
21.09.2018 | 13:48

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το δηλητήριο που αποδεκάτισε τα αγριοκούνελα στη Λήμνο (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Loading...

Ως ένα πολύ ισχυρό δηλητήριο, η χρήση του οποίου έχει απαγορευτεί και στη χώρα μας τα τελευταία 15 χρόνια, χαρακτήρισε ο κτηνίατρος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Λήμνου κ. Τενέδιος το φυτοφάρμακο που εντοπίστηκε στα 2 από τα 3 νεκρά κουνέλια στα οποία έγινε τοξικολογική εξέταση.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η μείωση στον πληθυσμό των αγριοκούνελων την περασμένη χρονιά, αποδίδεται και επίσημα σε χρήση φυτοφάρμακου, το οποίο πιθανότατα αναμίχθηκε με καρπό και λειτούργησε ως δόλωμα για τα αγριοκούνελα.

Ο κ. Τενέδιος μιλώντας στην εκπομπή του FM 100 «Έχουμε Θέμα», έδωσε όλες τις πληροφορίες για το σκεύασμα που χρησιμοποιήθηκε, το λόγο της απαγόρευσής του, τι επιπτώσεις είχε η χρήση του στη χλωρίδα και την πανίδα του νησιού, αλλά και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στον ανθρώπινο οργανισμό.

Ακούστε τα όσα ανέφερε

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018