Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μούδρο: Διοργανώνουν bazaar για να στηρίξουν το Χρήστο Βαλασίδη
Μούδρο: Διοργανώνουν bazaar για να στηρίξουν το Χρήστο Βαλασίδη
27.09.2018 | 12:47

Μούδρο: Διοργανώνουν bazaar για να στηρίξουν το Χρήστο Βαλασίδη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Loading...

Ένα bazaar διαφορετικό από τα άλλα θα στηθεί στο Μούδρο προκειμένου να βοηθηθεί ο 19χρονος Χρήστος Βαλασίδης, ο οποίος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στις 9 Ιουνίου 2018, στο Πλαγιάρι της Θεσσαλονίκης.

Η Μαριά, η Αρετή, η Δέσποινα, η Σταυρούλα και η Ειρήνη ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσκαλούν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στο εστιατόριο «Γαλάζιο Λιμάνι» στο λιμάνι του Μούδρου, όπου θα διατεθούν προς πώληση χειροποίητες δημιουργίες αλλά και προϊόντα ομορφιάς γνωστής εταιρείας.

Παράλληλα θα υπάρχει δωρεάν μπουφές και λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα. Η τιμή εισόδου θα είναι 2€ και αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την είσοδο και τη λαχειοφόρο αγορά θα διατεθούν για τα νοσήλια του Χρήστου.

«Σας περιμένουμε γιατί όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε και να δείξουμε ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά και συμπόνια», αναφέρει η πρόσκληση.

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018