Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου για την εκδήλωση «Η Λήμνος και οι απόδημοι ευεργέτες της» (photos)
Η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου για την εκδήλωση «Η Λήμνος και οι απόδημοι ευεργέτες της» (photos)
13.11.2018 | 18:08

Η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου για την εκδήλωση «Η Λήμνος και οι απόδημοι ευεργέτες της» (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Εκδήλωση με θέμα «Η Λήμνος και οι απόδημοι ευεργέτες της» διοργάνωσαν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθήνας η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θάνους.

Όπως αναφέρει η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου σε σχετική ανακοίνωση: «Σε συνέχεια των προσπαθειών που γίνονται από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου με σκοπό να αναδειχθούν και να τιμηθούν οι ευεργέτες και δωρητές των νησιών μας, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα "Η Λήμνος και οι απόδημοι ευεργέτες της" από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου και την ενεργό συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Θάνους στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθήνας.

Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκε η κα Ελένη Ψαρρά, μια σπουδαία γυναίκα της Ελληνικής Ομογένειας Αμερικής, για την μεγάλη φιλανθρωπική και πολιτιστική προσφορά στο Λημνιακό λαό και ιδίως στο αγαπημένο χωριό καταγωγής της, το Θάνος Λήμνου.

Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Λημνιακών Συλλόγων κ. Αντώνης Καραγιάννης με θέμα "Λήμνος και μετανάστευση", ο δημοσιογράφος κ. Σπύρος Σιγούρος με θέμα "το φιλανθρωπικό έργο της κυρίας Ελένης Ψαρρά", ενώ στην ομιλία που απηύθυνε ο Έπαρχος Λήμνου Ευάγγελος Γιαρμαδούρος εξήρε την καθοριστική συμμετοχή των Λημνίων αποδήμων σε δραστηριότητες που αφορούν την ευεργεσία προς όφελος της κοινωνίας των νησιών μας.

Στη συνέχεια ο Έπαρχος προσέφερε αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο στην τιμώμενη ευεργέτιδα του νησιού μας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η Επικοινωνιολόγος κα. Μαίρη Κονταρίδη.

Την εκδήλωση χρηματοδότησε η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου, ενώ οι επαγγελματίες της Λήμνου προσέφεραν προϊόντα του νησιού μας, τους οποίους και θερμά ευχαριστούμε».

 

radio banner small

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018