Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Διήμερη εκπαίδευση για 300 επίλεκτους κατοίκους | Οργανώνονται διμοιρίες
Λήμνος: Διήμερη εκπαίδευση για 300 επίλεκτους κατοίκους | Οργανώνονται διμοιρίες
14.11.2018 | 13:48

Λήμνος: Διήμερη εκπαίδευση για 300 επίλεκτους κατοίκους | Οργανώνονται διμοιρίες

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο αναμένεται σήμερα η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ, Σταυροπούλου για τη διήμερη εκπαίδευση πολιτών στη Λήμνου που διοργανώνει το αστυνομικό τμήμα της Λήμνου.

Η εκπαίδευση γίνεται στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας» και έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν πάνω από 300 κάτοικοι της Λήμνου. Όπως πληροφορούμαστε ανάλογη λεπτομερής εκπαίδευση δεν έχει γίνει τα τελευταία 20 χρόνια και για το λόγο αυτό κρίνεται απολύτως απαραίτητη η συμμετοχή όλων όσων έχουν προσκληθεί.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε διμοιρίες και θα τους δοθούν οδηγίες και εντολές για τους τομείς ευθύνης που θα έχουν σε περίπτωση που το νησί κριθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Θα ενημερωθούν για τα νέα κρησφύγετα που έχουν δημιουργηθεί και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν σε περίπτωση πολέμου, πυρκαγιάς, σεισμού ή μεγάλης καταστροφής.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου από τις 6 ως τις 8 το βράδυ στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα».

radio banner small

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018