Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προκήρυξη για μία θέση ωφελούμενου στο ΚΗΦΗ

sympan eklogiko

Προκήρυξη για μία θέση ωφελούμενου στο ΚΗΦΗ
19.02.2019 | 09:31

Προκήρυξη για μία θέση ωφελούμενου στο ΚΗΦΗ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου ενεργώντας ως ανάδοχος της πράξης «Ενέργειες στήριξης ατόμων που χρήζουν βοήθειας» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα 2014-2020 ,του Άξονα Προτεραιότητας 2α : «Ανάπτυξη ,αξιοποίηση και αύξηση της συμμετοχής του ανθρώπινου δυναμικού στην αγορά εργασίας ,ενεργός ένταξη και κοινωνική ενσωμάτωση κοινωνικά και οικονομικά ευπαθών ομάδων»

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

τους ωφελούμενους (άτομα που μπορούν και δικαιούνται να τους παρέχονται υπηρεσίες από το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) να καταθέσουν αίτηση και δικαιολογητικά εγγραφής για την πλήρωση μίας (1) θέσης στο ΚΗΦΗ Δήμου Λήμνου.

Το Κ.Η.Φ.Η. Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ημερήσιας φιλοξενίας σε ηλικιωμένα άτομα, μη δυνάμενα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια, κλπ). Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν στην νοσηλεία, ανάπαυση, αναψυχή και στη σίτισή των άμεσα ωφελουμένων.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Υπεύθυνη για την παραλαβή των αιτήσεων ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου Κωνστάντιου Ηλέκτρα.
Η Δομή προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων .

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής από τις 20.02.2019 έως στις 26.02.2019 .

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν από τους υποψηφίους αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη, η οποία θα διατίθεται μαζί με την αίτηση από τα γραφεία του ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου, τα ΚΕΠ ανά Δημοτική ενότητα,το Κ.Η.Φ.Η και από την ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου www.limnos.gov.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου,Σαρρή 1,τηλέφωνο 2254025525 .
Το Πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020».

radio banner small

4 p6C94

h limnos mprostadream ad

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018