Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Χρ. Σκέντζιου: «Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την αγάπη του κόσμου στον Ήφαιστο Λήμνου!» (audio)
Χρ. Σκέντζιου: «Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την αγάπη του κόσμου στον Ήφαιστο Λήμνου!» (audio)
14.03.2019 | 16:14

Χρ. Σκέντζιου: «Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την αγάπη του κόσμου στον Ήφαιστο Λήμνου!» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Είναι το εγχείρημα της οικογένειας Μπούμπουρα που έλαβε σάρκα και οστά στη Λήμνο και αγκαλιάστηκε θερμά από τον κόσμο του νησιού. Ο Ήφαιστος «προσγειώθηκε» και πάλι στον τόπο του και έγινε η μεγάλη αγάπη των Λημνιών.

Η διευθύντρια επικοινωνίας της ομάδας Χριστίνα Σκέντζιου, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του FM 100 και μίλησε στη Δέσποινα Βασιλειάδου για την προσπάθεια του Παντελή Μπούμπουρα να κάνει το όνειρο που λέγεται «Ήφαιστος» πραγματικότητα.

Η ίδια, παρότι διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα παρκέ της Ελλάδας και του εξωτερικού, παραδέχεται πως η στήριξη των κατοίκων της Λήμνου στον Ήφαιστο και η ανελλιπής παρουσία τους στο «Νίκος Σαμαράς» είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Πώς βιώνουν τόσο οι παίκτες όσο και η ίδια τη νέα τους ζωή στη Λήμνο; Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας και ποια τα πλάνα για το μέλλον;

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018