Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κ. Μουτζούρης για το λιμάνι Αϊ-Στράτη: «Τα προβλήματα και οι αδυναμίες του καθιστούν άμεση την ανάγκη παρεμβάσεων»

banner roots

Κ. Μουτζούρης για το λιμάνι Αϊ-Στράτη: «Τα προβλήματα και οι αδυναμίες του καθιστούν άμεση την ανάγκη παρεμβάσεων»
18.03.2019 | 20:23

Κ. Μουτζούρης για το λιμάνι Αϊ-Στράτη: «Τα προβλήματα και οι αδυναμίες του καθιστούν άμεση την ανάγκη παρεμβάσεων»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Με ανακοίνωσή του παρεμβαίνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, με την ιδιότητα κυρίως του ειδικού λιμενολόγου, για το έργο του λιμανιού του Αϊ-Στράτη.

Ο κ. Μουτζούρης στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «τρία σχεδόν χρόνια μετά την ολοκλήρωση του πολυδιαφημιζόμενου έργου κατασκευής του νέου λιμανιού του Αγίου Ευστρατίου, ενός έργου πνοής αλλά και ζωής για το ακριτικό νησί της περιφέρειάς μας, τα προβλήματα που παρουσιάζει εξαιτίας των αδυναμιών καθιστούν άμεση την ανάγκη παρεμβάσεων. Και ως τέτοια που μάλιστα επείγουν, προσδιορίζονται συγκεκριμένα τα κάτωθι:

  • Η προστασία του από την κυματική δράση με επέκταση του προσήνεμου μόλου.
  • Η μείωση των ανακλάσεων των κυματισμών.
  • Η χωροθέτηση κατάληψης των κρηπιδωμάτων με τοποθέτηση πρόσθετου εξοπλισμού πρόσδεσης, ώστε να εξυπηρετούνται όλα τα σκάφη».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης καταλήγει τονίζοντας ότι «ο Άγιος Ευστράτιος είναι μία σημαντική συνιστώσα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα αντιληπτό από όλους μας».

 

Πηγή: emprosnet.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel