Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γιατί δεν ανακοινώνει την υποψηφιότητα του ο Δημήτρης Μαρινάκης;
Γιατί δεν ανακοινώνει την υποψηφιότητα του ο Δημήτρης Μαρινάκης;
20.03.2019 | 13:19

Γιατί δεν ανακοινώνει την υποψηφιότητα του ο Δημήτρης Μαρινάκης;

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε προεκλογικό «πυρετό» βρίσκονται τα επιτελεία των συνδυασμών του νησιού που έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα «κατέβουν» στις δημοτικές εκλογές και για να διεκδικήσουν το Δήμο της Λήμνου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο κ. Γιαρμαδούρος, η κ. Γεώργα, η κ. Φωτοπούλου και ο κ. Μαδυτινός είναι οι επικεφαλής των συνδυασμών που ανακοίνωσαν επίσημα την κάθοδο τους στις εκλογές του Μαΐου.

Τι γίνεται όμως με την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου κ. Μαρινάκη;

Όπως είναι λογικό οι φήμες παίρνουν και δίνουν.

Υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο κ. Μαρινάκης δυσκολεύεται να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό των υποψηφίων και για το λόγο αυτό, καθυστερεί την ανακοίνωση. Αλλά υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο νυν δήμαρχος δουλεύει για τις επερχόμενες εκλογές χωρίς να θέλει να γίνονται γνωστές οι κινήσεις του.

Υποστηρίζουν μάλιστα, ότι για την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου χρειάζονται μόλις 6 άτομα με τα οποία ο νυν δήμαρχος είναι σε επαφή.

Όσο για το πότε θα ανακοινώσει τη συμμετοχή του στις εκλογές, με βάση τα όσα μας μεταφέρουν άνθρωποι κοντά στον κ. Μαρινάκη, αυτό αναμένεται, να γίνει τις επόμενες ημέρες.

radio banner small

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018