Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: 15χρόνια φυλάκισης σε άνδρα για απόπειρα δολοφονίας

banner roots

Λήμνος: 15χρόνια φυλάκισης σε άνδρα για απόπειρα δολοφονίας
20.03.2019 | 14:34

Λήμνος: 15χρόνια φυλάκισης σε άνδρα για απόπειρα δολοφονίας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ήταν 8 Απριλίου 2016, όταν η είδηση για απόπειρα δολοφονίας εναντίον ηλικιωμένου άνδρα από τη Λήμνο, συγκλόνισε την μικρή κοινωνία του νησιού.

Τότε, το επίσημο δελτίο της αστυνομίας, μετά την αρχική κατάθεση του θύματος, έκανε λόγο για άγνωστη γυναίκα η οποία τραυμάτισε με μαχαίρι τον ηλικιωμένο άνδρα μέσα στο χωράφι του προκειμένου να του αφαιρέσει το ποσό των 2.530€.

«Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας της Λήμνου, διενεργείται προανάκριση, για περίπτωση ληστείας, που έλαβε χώρα σήμερα (08-04-2016) το πρωί, σε αγροτική περιοχή, στον Άγιο Δημήτριο της Λήμνου.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων γυναίκα, εισήλθε σε αγροικία 79χρονου ημεδαπού και αφού τραυμάτισε τον ηλικιωμένο με μαχαίρι στην πλάτη, αφαίρεσε από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 2.530 ευρώ και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λήμνου.
Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη».

Στη συνέχεια όμως, τα δεδομένα άλλαξαν, αφού ο ηλικιωμένος διαφοροποίησε την αρχική του κατάθεση και αυτή τη φορά κατονόμασε και υπέδειξε συγκεκριμένο άνδρα για την επίθεση που δέχθηκε.

Η υπόθεση λοιπόν αυτή εκδικάστηκε τελικά πριν από μερικές ημέρες, με το δικαστήριο να κρίνει ένοχο τον άνδρα το οποίο κατονόμασε το θύμα και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 ετών.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το