Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παράδειγμα ελπίδας οι φοιτητές της Λήμνου στη μάχη κατά του καρκίνου | Συγχαρητήρια Θ. Λούκα
Παράδειγμα ελπίδας οι φοιτητές της Λήμνου στη μάχη κατά του καρκίνου | Συγχαρητήρια Θ. Λούκα
10.04.2019 | 19:42

Παράδειγμα ελπίδας οι φοιτητές της Λήμνου στη μάχη κατά του καρκίνου | Συγχαρητήρια Θ. Λούκα

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν για μια ακόμα φορά οι φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Λήμνου, οι οποίοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν 90 δείγματα από εθελοντές δότες μυελού των οστών συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο το έργο του Ηφαίστου.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου Θωμάς Λούκας σε μήνυμά του συνεχάρη τους φοιτητές για την πράξη τους: «Η σημερινή ημέρα ήταν για τους φοιτητές του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής ημέρα εκλογών. Εκτός αυτού όμως ήταν και μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξουν πως η παρουσία τους μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. 

Παίρνοντας την σκυτάλη από την ομάδα του Ηφαίστου, οργανώσαν έναν σταθμό συλλογής δειγμάτων από εθελοντές δότες μυελού των οστών. Μέσα σε λίγες ώρες, με την βοήθεια ιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου, συγκέντρωσαν 90 δείγματα και σταμάτησαν μόνο και μόνο διότι εξαντλήθηκε το υλικό που απαιτούνταν για την δειγματοληψία, αλλιώς το νούμερο θα ήταν αρκετά μεγαλύτερο.

Ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου θέλω να τους συγχαρώ προσωπικά γιατί με την πράξη τους αυτή επιβεβαιώνουν το πόσο σημαντική θέση κατέχουν στην κοινωνία του νησιού μας.

Από καρδιάς...».

 

radio banner small

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018