Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι βραβευμένοι μαθητές του ΕΠΑΛ Μύρινας ευχαριστούν…
Οι βραβευμένοι μαθητές του ΕΠΑΛ Μύρινας ευχαριστούν…
14.04.2019 | 10:53

Οι βραβευμένοι μαθητές του ΕΠΑΛ Μύρινας ευχαριστούν…

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το πρώτο βραβείο απέσπασαν πριν μερικές ημέρες μαθητές του ΕΠΑΛ Μύρινας, για το Blog που δημιούργησαν για τη Λήμνο. Με επιστολή τους οι μαθητές θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους βρεθήκαν στο πλευρό τους, για έξι ολόκληρους μήνες.

«Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε και εμείς ένα ευχαριστώ, έπειτα από την επιτυχία στο πρόγραμμα του υπουργείου «Blog your Heritage» που έλαβε χώρα στις 12/04/19 στην Αθήνα, από όπου αποσπάσαμε το πρώτο βραβείο σε όλη την Ελλάδα και τα σχολεία που συμμετείχαν.

Για τη δημιουργία αυτού του blog, αφιερώσαμε τον ελεύθερο μας χρόνο τους τελευταίους έξι μήνες, με ποιο ουσιαστική και στοχευμένη δουλεία να γίνεται τελευταίους δύο μήνες.

Τα θετικά αυτού του προγράμματος;

Άπειρα. Ενωθήκαμε όλοι μαζί δημιουργώντας μία παρέα από άτομα που μπορεί να μην γνωριζόμασταν. Γνωρίσαμε καλύτερα τον τόπο μας. Μάθαμε να συνεργαζόμαστε, να λειτουργούμε ως ομάδα, να είμαστε συνεπείς και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή.

Δεν ήταν και λίγες βέβαια οι στιγμές των εντάσεων, αλλά γρήγορα βρισκόταν λύση και όλα συνέχιζαν όπως έπρεπε.

Ευχαριστούμε, λοιπόν όλους μας τους καθηγητές που μας βοήθησαν ο καθένας ξεχωριστά και με τον τρόπο του, προκειμένου να δημιουργηθεί αυτό το αποτέλεσμα καθώς και σε όλους όσους μας έδωσαν πληροφορίες και συνεντεύξεις μαθαίνοντας μας παλιές ιστορίες, τρόπους ζωής και προσωπικά βιώματα τους.

Μα το ποιο μεγάλο ευχαριστώ το οφείλουμε στην διευθύντρια του σχολείου μας κυρία Αναστασία Ζώη καθώς και στους συνοδούς καθηγητές μας κυρία Σοφία Τριανταφύλλου και κύριο Μιχάλη Περιστεράκη που μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν και να μας εμπιστεύονται!

Μακάρι να συνεχίσει το σχολείο μας να παίρνει μέρος σε τέτοιου είδους προγράμματα δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να μάθουν πράγματα που μπορεί και να μην είχαν αλλιώς την ευκαιρία να το πραγματοποιήσουν.

Μπορείτε να βρείτε το Blog μας κάνοντας κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο: 1epal-myrin.les.sch.gr/blog

Η ομάδα του Blog your Heritage Limnos
Γρηγόρης Ψάρρας, Βαγγέλης Φραγκούλης, Αριστείδης Μελέτης, Χριστίνα Κοντού, Ελευθερία Εγγλέζου, Ελένη Πινάου, Γιάννης Καζόλης, Ελένη Μωραΐτη, Σώζος Βέης, Πέτρος Φυλλαδίτης, Άννα-Μαρία Περουτσέα, Αναστασία Στεφανή, Ασπασία Τζουρούτη, Βασίλης Κουκουνάρης, Μαρία Μιχαλέρη, Ζαχαρούλα Παπούτσου, Άννα-Μαρία Ανδρονάκι, Γιάννης Παχνέρης, Μιλτιάδης Παυλίδης και Ραφαέλα Πατρώνια»

 

radio banner small

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018