Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τα νέα αναμνηστικά του Πανεπιστημίου Αιγαίου με μοτίβα από τα νησιά

banner roots

Τα νέα αναμνηστικά του Πανεπιστημίου Αιγαίου με μοτίβα από τα νησιά
17.04.2019 | 18:59

Τα νέα αναμνηστικά του Πανεπιστημίου Αιγαίου με μοτίβα από τα νησιά

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ολοκληρώθηκε η σχεδίαση και δημιουργία των νέων αναμνηστικών ειδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα μέσω διαδικτύου.

H δημιουργία των νέων αναμνηστικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι αποτέλεσμα εσωτερικής πρόσκλησης στην πανεπιστημιακή κοινότητα με θέμα «Σχεδιάστε τα Αναμνηστικά Είδη του Πανεπιστημίου Αιγαίου», με δυνατότητα συμμετοχής όλων των μελών του Ιδρύματος.

Συνολικά υποβλήθηκαν δεκαπέντε προτάσεις και η Επιτροπή Αξιολόγησης απένειμε ομόφωνα το βραβείο στην κα Ειρήνη Γκέλη, απόφοιτη του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστήμιου Αιγαίου.

Τα σχεδιαστικά μοτίβα που χρησιμοποιήθηκαν προέκυψαν από τη μελέτη διαφόρων πολιτιστικών στοιχείων των νησιών του Αιγαίου και εφαρμόστηκαν στη συλλογή των αναμνηστικών αντικειμένων.

Στον διαδικτυακό τόπο www.aegeanstore.gr διατίθενται στυλό, μπλοκ σημειώσεων, κούπες, καρφίτσες πέτου, σακίδια πλάτης, ομπρέλες, υφασμάτινες τσάντες, t-shirt, φούτερ, καπέλα ενώ νέα είδη είναι υπό σχεδιασμό.

Το Αegeanstore υποστηρίζει ηλεκτρονικές πληρωμές και αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα είδη διατίθενται και για μαζική αγορά, σε προνομιακές τιμές, για την διοργάνωση θερινών σχολείων, συνεδρίων αλλά και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

H σχεδίαση, παραγωγή και διάθεση των αναμνηστικών ειδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου υποστηρίζεται από την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τα μοτίβα των αναμνηστικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου από τα έξι νησιά (Λέσβος, Λήμνος, Ρόδος, Σάμος, Σύρος, Χίος):

motiva panaigaiou

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel