Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γυμνάσιο Μουδρου βλέπει "με άλλα μάτια" | Στη Λήμνο ο Βαγγέλης Αυγουλάς (mp3)

banner roots

Το Γυμνάσιο Μουδρου βλέπει "με άλλα μάτια" | Στη Λήμνο ο Βαγγέλης Αυγουλάς (mp3)
19.04.2019 | 14:20

Το Γυμνάσιο Μουδρου βλέπει "με άλλα μάτια" | Στη Λήμνο ο Βαγγέλης Αυγουλάς (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο βρίσκεται ο Δικηγόρος Βαγγέλης Αυγουλάς, καθώς είναι ένας από του ομιλητές του σχολείου τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στη Λήμνο το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου.

Ο κ. Βαγγέλης Αυγουλας, τυφλός ο ίδιος, Δικηγόρος και Τακτικός εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης, σήμερα βρέθηκε στο Γυμνάσιο Μούδρου

Μίλησε στους μαθητές με αμεσότητα για την πορεία του και τον τρόπο που κατάφερε να κάνει αυτόν τον κόσμο προσιτό στον ίδιο και σε άλλους ανθρώπους με αναπηρία και τους έκανε να τον νιώσουν δικό τους άνθρωπο.

Επίσης, τους έδωσε μαθήματα αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας, καθώς τίποτα δεν είναι αδύνατο κι όλοι έχουμε τη δύναμη να τα καταφέρουμε. Η ενημέρωση μπορεί να είναι η αρχή της ευαισθητοποίησης και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Αμέσως μετά την ομιλία του στο Γυμνάσιο του Μούδρου, μίλησε στον FM 100 για την επίσκεψή του αυτή, αλλά και για το ρόλο του στο σχολείο τουρισμού. Επίσης περιέγραψε τις πρώτες του εμπειρίες από το νησί μας, όπως αυτός τις βίωσε μέσα από τα δικά του μάτια.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το