Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η ΝΟΔΕ και η ΔΗΜΤΟ Λήμνου διευκρινίζουν για τις δημοτικές εκλογές

banner roots

Η ΝΟΔΕ και η ΔΗΜΤΟ Λήμνου διευκρινίζουν για τις δημοτικές εκλογές
24.04.2019 | 12:41

Η ΝΟΔΕ και η ΔΗΜΤΟ Λήμνου διευκρινίζουν για τις δημοτικές εκλογές

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Διευκρινήσεις για το αν και κατά πόσο η ΝΟΔΕ και η ΔΗΜΤΟ Λήμνου στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα κάποια δημοτική παράταξη έδωσαν οι πρόεδροι των οργάνων κ. Χριστοφιδέλλης και κ. Ρούσσου με κοινή τους δήλωση.

Καθώς πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, κατόπιν πλήθους ερωτήσεων που δεχθήκαμε από μέλη και υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την επίσημη στήριξη της παράταξής μας, ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 626/21-03-2019 επιστολή του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, απευθυνόμενη προς τη Γραμματεία Οργανωτικού και τους Προέδρους ΝΟ.Δ.Ε και ΔΗΜ.Τ.Ο. με θέμα « Αυτοδιοίκητικές εκλογές Α’ και Β’ βαθμού – Ευρωεκλογές 2019» , μας γνωστοποιήθηκε ότι η προτεραιότητα της κομματικής μας οργάνωσης οφείλει να είναι η νίκη στην ευρωκάλπη και η ενίσχυση των υποψηφίων στις Περιφέρειες που επισήμως η ΝΔ στηρίζει.

Δεδομένου ότι στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, και σε καθέναν από αυτούς μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από τη παράταξη μας, ομοίως και για τους υποψηφίους που διεκδικούν το Δήμο Λήμνου, δε θα δοθεί επίσημη ή άτυπη στήριξη σε κανένα συνδυασμό και ειδικότερα σε ψηφοδέλτια που έχουν επίσημη – άτυπη στήριξη ή αναφορές στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και ακραίων κομματικών σχηματισμών διότι προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή αποτελεί η ενότητα της παράταξης μας.

Από το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας
Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Λήμνου Ευάγγελος Χριστοφιδέλλης
Η Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Λήμνου Ρούσσου Μαρία

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το