Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δράσεις τουριστικής προβολής σε Λήμνο, Κεφαλλονιά, Άνδρο και Ύδρα
Δράσεις τουριστικής προβολής σε Λήμνο, Κεφαλλονιά, Άνδρο και Ύδρα
25.04.2019 | 09:43

Δράσεις τουριστικής προβολής σε Λήμνο, Κεφαλλονιά, Άνδρο και Ύδρα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Πρωτοβουλίες για τουριστική προβολή ανέλαβαν οι Δήμοι Λήμνου, Κεφαλλονιάς και Άνδρου, καθώς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ).

Ειδικότερα, ο Δήμος Λήμνου ενέκρινε την εργασία τουριστικής προβολής που συνέταξε η αρμόδια οικονομική υπηρεσία του Δήμου και ανέθεσε την εν λόγω εργασία στην εταιρεία υλοποίησης, έναντι αμοιβής 10.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Παράλληλα, ο Δήμος Κεφαλλονιάς αποφάσισε την επανεκτύπωση εντύπων για τις δράσεις τουριστικής προβολής του δήμου, ποσού 5.208 ευρώ, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Επιπροσθέτως, ο Δήμος Άνδρου αποφάσισε την απευθείας ανάθεση της επανεκτύπωσης 16σελιδου έντυπου στην αγγλική γερμανική και ελληνική γλώσσα που αφορά τη δράση «Το νησί των νερών και των ονείρων» για την κάλυψη των αναγκών των επικείμενων εκθέσεων.

Τέλος, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ), ενέκρινε τη δημιουργία διαφημιστικών εντύπων τουριστικής προβολής για το τρέχον έτος, προϋπολογισμού 10.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Πηγή: tornosnews.gr

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018