Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νίκος Μοσχάκης: «Υπήρξαν γεγονότα που με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι ξανά υποψήφιος» (audio)
Νίκος Μοσχάκης: «Υπήρξαν γεγονότα που με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι ξανά υποψήφιος» (audio)
09.05.2019 | 21:52

Νίκος Μοσχάκης: «Υπήρξαν γεγονότα που με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι ξανά υποψήφιος» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στον FM 100 και τον Παναγιώτη Σκαπέτη φιλοξενήθηκε ο Νίκος Μοσχάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μαρινάκη.

Ο κ. Μοσχάκης έκανε τον απολογισμό του έργου της νυν δημοτικής αρχής λέγοντας πως σε ό,τι αφορά το αντικείμενό του «κάναμε πολλές προσπάθειες αλλά δεν καταφέραμε το απόλυτο, θα πρέπει να βελτιωθούμε».

Παράλληλα, δήλωσε χαρούμενος που υπάρχουν σε όλους τους συνδυασμούς πολλά νέα παιδιά με σπουδές σε αντικείμενα που χρειάζεται ο δήμος τονίζοντας πως θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά τους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά του για τη στήριξη αλλά και τους συνεργάτες του στον δήμο.

Πώς σχολίασε τις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν στον συδυασμό του αλλά και την κριτική που ασχήθηκε στο έργο της παρούσας δημοτικής αρχής; Τι τον οδήγησε στην απόφαση να διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των πολιτών και ποιες είναι οι προτεραιότητές του για το μέλλον;

Ακούστε τη συζήτηση στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018