Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΑΔΕΔΥ - ΕΛΜΕ Λήμνου: «Καταγγελία για την κοροϊδία στο θέμα της μελέτης του Γυμνασίου Μύρινας»

banner roots

ΑΔΕΔΥ - ΕΛΜΕ Λήμνου: «Καταγγελία για την κοροϊδία στο θέμα της μελέτης του Γυμνασίου Μύρινας»
17.05.2019 | 18:06

ΑΔΕΔΥ - ΕΛΜΕ Λήμνου: «Καταγγελία για την κοροϊδία στο θέμα της μελέτης του Γυμνασίου Μύρινας»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Τον Δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή της Λήμνου καταγγέλλουν το Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου της ΑΔΕΔΥ και η ΕΛΜΕ Λήμνου - Αγίου Ευστρατίου για το θέμα της αποκατάστασης του Γυμνασίου Μύρινας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ακακοίνωση:

Την Παρασκευή 12 Απριλίου, τα σωματεία των εκπαιδευτικών, στα πλαίσια της απεργίας για το νέο Λύκειο, έκαναν παράσταση προς το Δήμαρχο επαναφέροντας για πολλοστή φορά το θέμα της αποκατάστασης του κτηρίου του Γυμνασίου Μύρινας. Κατά τη διάρκεια της παράστασης ζήτησαν να δουν τη μελέτη για το Γυμνάσιο Μύρινας και σε ποιο στάδιο βρίσκεται. Ο Δήμαρχος δέχτηκε το αίτημα με την προϋπόθεση ότι θα έχουν μαζί τους και ένα μηχανικό.

Το αίτημα επαναλήφθηκε από τους εκπροσώπους των σωματείων των εκπαιδευτικών και κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Μύρινας την Τετάρτη 17 Απριλίου στο Δημαρχείο, αφού διαβεβαίωσαν το Δήμαρχο ότι έχουν και το μηχανικό που ζήτησε. Η απάντηση ήταν ότι θα δουν τη μελέτη σε έντυπη μορφή σε λίγες ημέρες.

Όμως, από τις 12 Απριλίου που διατυπώθηκε το αίτημα για πρώτη φορά μέχρι σήμερα, 17 Μαΐου, δηλαδή πάνω από ένα μήνα μετά, μελέτη δεν έχουμε δει!

Καταγγέλλουμε στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του Γυμνασίου Μύρινας, το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για τη συνεχιζόμενη κοροϊδία στο θέμα της αποκατάστασης του κτηρίου του Γυμνασίου Μύρινας.

Η συνολική εξέλιξη της υπόθεσης εγείρει αμφιβολίες κατά πόσο υπάρχει αυτή η μελέτη!

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα για την αποκατάσταση του κτηρίου του Γυμνασίου Μύρινας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel